Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

Cort aposta per la difusió porta a porta per a donar a conèixer les ajudes per al petit comerç

14 d'agost de 2019

Palma, 14 d'agost de 2018- L'Ajuntament de Palma ha visitat aquest darrer mes un centenar d'establiments de diferents barriades i del centre de ciutat per a donar a conèixer la línia de subvencions de PalmaActiva per al petit comerç. Es tracta d'uns ajuts directes per als comerços de proximitat que subvencionen fins al 80% de les despeses (amb un màxim de 2.300 € per establiment) per a invertir en la innovació, la millora, la modernització o la implantació de nous comerços. Aquesta quantia s'amplia fins als 4.600 € si els doblers es destinen a la supressió de barreres arquitectòniques. 

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, recorda que "és important que el consistori estigui al costat dels ciutadans i per això hem decidit sortir al carrer per a donar a conèixer els ajuts que els comerciants tenen al seu abast".

 La reserva pressupostària és de 50.000 € per a aquest segon període de valoració de subvencions, encara que el pressupost total per a les subvencions és aquest any de 100.000 €. És el quart any que es convoquen i el termini per a presentar-ne les sol·licituds finalitza el pròxim 2 de setembre. 

Les intervencions que enguany es poden acollir a aquestes subvencions són les següents: ·Renovació i millora tecnològica.·Actuacions destinades a garantir la seguretat. ·Intervencions destinades a la incorporació i implantació del disseny per a la millora de la imatge de l'establiment.·Retolació comercial interior i exterior.·Accions dirigides a potenciar una economia baixa en carboni i la millora energètica i la sostenibilitat.·Adquisició i instal·lació de sistemes que possibilitin el reciclatge, la reducció i l'eliminació de residus, com maquinària de premsatge i compactació.·Insonorització de l'establiment (exclusivament del sector de restauració).·Eliminació de barreres arquitectòniques.

Data darrera modificació: 16 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226