Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort aposta per la difusió porta a porta per a donar a conèixer les ajudes per al petit comerç

14 d'agost de 2019

Palma, 14 d'agost de 2018- L'Ajuntament de Palma ha visitat aquest darrer mes un centenar d'establiments de diferents barriades i del centre de ciutat per a donar a conèixer la línia de subvencions de PalmaActiva per al petit comerç. Es tracta d'uns ajuts directes per als comerços de proximitat que subvencionen fins al 80% de les despeses (amb un màxim de 2.300 € per establiment) per a invertir en la innovació, la millora, la modernització o la implantació de nous comerços. Aquesta quantia s'amplia fins als 4.600 € si els doblers es destinen a la supressió de barreres arquitectòniques. 

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, recorda que "és important que el consistori estigui al costat dels ciutadans i per això hem decidit sortir al carrer per a donar a conèixer els ajuts que els comerciants tenen al seu abast".

 La reserva pressupostària és de 50.000 € per a aquest segon període de valoració de subvencions, encara que el pressupost total per a les subvencions és aquest any de 100.000 €. És el quart any que es convoquen i el termini per a presentar-ne les sol·licituds finalitza el pròxim 2 de setembre. 

Les intervencions que enguany es poden acollir a aquestes subvencions són les següents: ·Renovació i millora tecnològica.·Actuacions destinades a garantir la seguretat. ·Intervencions destinades a la incorporació i implantació del disseny per a la millora de la imatge de l'establiment.·Retolació comercial interior i exterior.·Accions dirigides a potenciar una economia baixa en carboni i la millora energètica i la sostenibilitat.·Adquisició i instal·lació de sistemes que possibilitin el reciclatge, la reducció i l'eliminació de residus, com maquinària de premsatge i compactació.·Insonorització de l'establiment (exclusivament del sector de restauració).·Eliminació de barreres arquitectòniques.

Data darrera modificació: 16 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226