Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Cort denuncia a la Policia Local, la Policia Nacional i el Seprona el robatori dels dos cans a Son Reus

12 d'agost de 2019

L'Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal de l'Ajuntament de Palma ha denunciat a  la Policia Local, la Policia Nacional i el Seprona de la Guàrdia Civil el robatori dels dos cans a Son Reus, amb l'objectiu que cada cos, en el marc de les seves competències, dugui a terme les investigacions corresponents.

El tinent de batle Ramon Perpinyà ha explicat que "des del Centre Municipal de Protecció Animal s'han facilitat les gravacions de les càmeres de seguretat del recinte per si poden aportar informació sobre la o les persones implicades i així arribar a rescatar els animals".

El robatori es va produir el passat divendres, entre les 3 i les 9 de l'horabaixa, quan es varen sostreure dos cans, Axel i Tigger, del Centre Municipal de Protecció Animal de Son Reus. Un dels animals no té xip, està malalt de leishmaniosi i requereix el tractament veterinari que se li estava prestant a Son Reus. L'altre ca tenia un xip que se li havia implantat a Son Reus amb vista a una adopció.

Des de Son Reus se sospita que una de les possibilitats del robatori és utilitzar aquests animals per a bregues de cans il·legals, "la qual cosa està tipificada com a delicte penal", com recorda el tinent de batle de Medi Ambient i Benestar Animal, que qualifica aquestes pràctiques de "barbàrie".

L'Ajuntament sol·licita la col·laboració ciutadana, de manera que "si qualsevol persona té informació, la posi en coneixement de la Policia perquè pot ajudar en la investigació", ha demanat Perpinyà.

Data darrera modificació: 13 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226