Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament de Palma condemna les pintades vandàliques en un mural de la plaça del Tub

12 d'agost de 2019

L'Ajuntament de Palma ha demanat a la Policia Local que s'obri una investigació per les pintades que han aparegut en un dels murals que es feren el passat 7 de març a la plaça del Tub amb motiu del Dia de la Dona Treballadora.
L'obra, de l'artista resident a Palma "Andrea", mostra la imatge d'una mare alletant el seu fill. Les pintades que han aparegut són de caràcter fàl·lic i, segons denuncia la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, "suposen un delicte d'odi que atempta contra la dona, la maternitat i la infància".
Es dona la circumstància que aquesta intervenció va ser finançada amb fons de la Regidoria de Joventut. El consistori ja va haver d'intervenir recentment per un altre atac contra la dona a la plaça del 8M.
L'Ajuntament ha demanat a l'empresa pública Emaya que ho faci net al més aviat possible. En cas que la seva restitució no sigui possible la Regidoria valorarà la possibilitat de tornar a pintar-lo.

Data darrera modificació: 13 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226