Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Reobren al públic les pistes esportives del parc de la Riera després d'una millora de les instal·lacions

9 d'agost de 2019

Amb aquesta actuació es dona resposta a les peticions veïnals i es dignifiquen les instal·lacions

L'SMAP ha duit a terme una inversió de 50.513 euros per a renovar la gespa artificial del camp de futbol, instal·lar noves porteries i adequar i senyalitzar pistes de vòlei i bàdminton, i taulells i cistelles de la pista de bàsquet

Palma,9 d'agost de 2019.- El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i el regidor d'Esports, Francisco Ducrós, juntament amb el gerent de l'SMAP, Pedro Manera, i la directora general de Mobilitat, Irene Nombela,  han visitat avui les pistes esportives del parc de la Riera on s'han duit a terme durant el darrer mes unes tasques de millora.

Aquesta setmana s'ha reobert al públic la pista de futbol després que hagin  finalitzat les tasques de substitució de la gespa artificial i s'hagin instal·lat unes noves porteries.

Durant el darrer mes l'SMAP ha invertit 50.513 euros (+IVA) a millorar aquestes instal·lacions amb una obra que fou adjudicada a l'empresa h2o2 Sport Global.

L'actuació ha consistit en adequar i senyalitzar les pistes de vòlei i bàdminton,  senyalitzar nous taulells i cistelles i, a més, instal·lar elements de protecció i xarxes antivandàliques i reparar l'estructura cimentada. 

Data darrera modificació: 12 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226