Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

EMAYA explica a l'Associació de Comerciants del Sindicat el Pla de xoc contra les pintades vandàliques

9 d'agost de 2019

Palma, 9 d'agost de 2019.- El president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, es va reunir ahir amb representants de l'Associació de Comerciants del Sindicat i de PIMECO per a explicar-los el Pla de xoc contra les pintades vandàliques que l'empresa municipal ha posat en marxa.

Durant la primera presa de contacte, el regidor els va detallar les primeres actuacions del Pla, que se centren en l'espai municipal. La següent passa serà consensuar amb veïnats i comerciants com actuar en aquelles façanes que són propietat privada, per a la qual cosa es necessitarà la col·laboració dels particulars. Passat l'estiu hi haurà una nova reunió per a seguir treballant de forma coordinada.

Les primeres actuacions del Pla de xoc s'han fet a set espais municipals. Així, s'han netejat les pintades vandàliques de les conegudes com escales del Nixe, que enllacen el carrer de Bernat de Santa Eugènia amb l'avinguda de Joan Miró; la plaça del Comtat del Rosselló; la plaça d'Alexandre Fleming; la part no catalogada del Baluard del Príncep; les escales que uneixen la plaça Major amb la Rambla; les escales de la costa del Teatre (la part municipal) i d'un espai de Son Ferriol ubicat entre els carrers de la  Xeixa i l'Ordi.

Data darrera modificació: 12 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226