Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El pla de xoc per a erradicar les males herbes arriba a sis barris de Palma aquest estiu

8 d'agost de 2019

Ja s'ha actuat a Son Serra i la Vileta i es continuarà per Son Flor, el Rafal Vell, el Rafal Nou i el Viver

De forma simultània els operaris d'EMAYA desbrossen les herbes i, posteriorment, Infraestructures segella amb ciment els paviment on havien crescut

Palma, 8 d'agost de 2019.- L'Àrea d'Infraestructures i EMAYA continuen realitzant actuacions per a erradicar de forma conjunta les males herbes a diferents barris de Palma. Així, durant aquest mes de juliol EMAYA ha desbrossat les voreres de la zona del camí de la Vileta, el camí dels Reis-CIR 14-Gènova i el camí dels Reis davant el Palau d'Esports de Son Moix on, de forma simultània, l'Àrea d'Infraestructures ha duit a terme el segellat amb ciment del paviment de les zones on havien crescut les herbes per tal que no tornin a sortir. A més, Infraestructures també neteja els escocells dels arbres i, si estan romputs, els repara.

Les actuacions continuaran al llarg d'aquest mes d'agost a la zona de carrer de Joan Ripoll i Trobat, l'avinguda de Picasso, el camí de Son Rapinya (zona La Salle i zona CIDE), el camí dels Reis 101 al 187, el carrer de Miquel Lladó i el carrer de Pasqual Ribot.

Aquesta actuació neix de la coordinació entre àrees i és fruit d'un pla de xoc que preveu que les tasques es facin barri a barri. El pla ha començat pels barris de Son Serra i la Vileta i durant aquest estiu haurà completat sis barris de Palma. Així, les actuacions seguiran per Son Flor, el Rafal Vell, el Rafal Nou i el Viver. La previsió és poder actuar durant els propers mesos en aquests sis barris i després seguir per altres. En total, s'actuarà a gairebé 90.000 metres lineals de voreres, és a dir, 90 quilòmetres.

Galeria multimedia

Imatges

malesherbes_1

Data darrera modificació: 23 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226