Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

EMAYA continua amb el Pla de xoc contra les pintades vandàliques

7 d'agost de 2019

Des que es va posar en marxa, s'han eliminat set pintades incíviques ubicades a diferents espais municipals de la ciutat

La següent passa serà consensuar amb veïnats i comerciants com actuar en aquelles façanes que són propietat privada

Palma, 7 d'agost de 2019.- EMAYA continua amb el Pla de xoc contra les pintades vandàliques. Des que es va posar en marxa, s'han eliminat set pintades incíviques ubicades a diferents espais municipals de la ciutat, a més de netejar-ne als contenidors i les papereres. Cal recordar que la sanció per fer una pintada és de 700 euros per cada una.

D'aquesta manera, les primeres actuacions es feren a les conegudes com a escales del Nixe, que enllacen el carrer de Bernat de Santaeugènia amb l'avinguda de Joan Miró; a la plaça del Comtat del Rosselló i a la plaça d'Alexander Fleming. Les següents accions s'han duit a terme a la part no catalogada del Baluard del Príncep, a les escales que uneixen la plaça Major amb la Rambla i a les escales de la costa del Teatre (la part municipal). Avui s'estava fent feina a Son Ferriol, a un espai ubicat entre els carrers de la Xeixa i de l'Ordi.

La següent passa serà consensuar amb veïnats i comerciants com actuar en aquelles façanes que són propietat privada. Així, aquesta setmana el president d'EMAYA es reunirà amb l'Associació de Comerciants del Carrer del Sindicat per a tractar la qüestió i poder traslladar el pla de xoc en aquesta zona comercial de la ciutat. Per a actuar als espais privats es requereix la col·laboració i l'autorització del propietari.

Com es neteja

EMAYA neteja de diferent forma les pintades vandàliques, aplicant mesures concretes segons el material de la façana o l'espai on es troba la pintada. En alguns casos s'actua amb decapant, en altres amb aigua a pressió i en altres es fa un tractament a la superfície i es pinta damunt. Els equips estan preparats per a actuar en aquests casos.

Data darrera modificació: 8 d'agost de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226