Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El batle es reuneix amb Ben Amics

12 de juliol de 2019

Palma, 11 de juliol de 2019.- El batle de Palma, Jose Hila, i la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas, s'han reunit amb el president de Ben Amics, Víctor Robles, i la secretària de l'associació, Natalia Martín. La trobada ha estat una primera presa de contacte per a tractar les prioritats per a l'actual mandat, durant el qual es mantindrà la col·laboració amb l'Orgull i amb altres iniciatives que es posaran en marxa.

Des de Ben Amics s'ha agraït la inclusió per primera vegada dins l'organigrama municipal d'una àrea LGTBI. L'entitat ha traslladat tant al batle com a la regidora la necessitat d'impulsar un Pla municipal d'atenció a la diversitat que fos estratègic i transversal entre les diferents àrees. Una altra de les peticions ha estat la creació d'un Centre LGTBI que inclogui l'atenció social, una de les seves prioritats.

Data darrera modificació: 15 de juliol de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226