Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

10 pel·lícules del Cinema a la Fresca seran escollides de forma participativa

12 de juliol de 2019

Per primera vegada s'habiliten votacions per a escollir els títols que es projectaran durant l'estiu

Les votacions se celebraran els dies 13, 14 i 15 de juliol a través a tufaspalma.cat

Palma, 12 de juliol de 2019.- L'edició d'enguany del Cinema a la Fresca, organitzat per la Regidoria de Cultura i Benestar Social, per primera vegada comptarà amb la novetat que les ciutadanes i els ciutadans de Palma podran decidir quines pel·lícules veure al Cinema a la Fresca. A partir del dissabte 13 a les 00.00 hores i fins al dilluns 15 a les 23.59 hores, les persones que ho desitgin podran votar entre diferents opcions a través de la plataforma tufaspalma.cat (https://tufas.palma.cat/cinema_19).

La ciutadania podrà escollir un total de 10 pel·lícules d'entre 26 opcions dividides en quatre temàtiques diferents: terror, familiar, èxits de temporada i pel·lícules de temàtiques socials. De les 10, una serà de temàtica de terror, dues de temàtica familiar, tres d'èxits de temporada i finalment quatre de temàtiques socials. Per tant, del total de la programació de 26 pel·lícules de l'edició de 2019, 10 seran escollides de forma participativa.

Per a votar, les persones que ho desitgin hauran d'entrar a la pàgina web de tufaspalma.cat, estar inscrites al lloc web i votar en les diferents temàtiques d'interès. Els resultats de les votacions es donaran a conèixer el pròxim dimarts 16 de juliol.

Data darrera modificació: 15 de juliol de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226