Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'EMT col·labora amb l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí lliurant 35 targetes de transport per a moure's per Palma

11 de juliol de 2019

Dalmau: "Les targetes les podran utilitzar per a conèixer la ciutat i gaudir de les activitats que ofereix Palma a l'estiu"

Palma, 11 de juliol de 2019.- El tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i el gerent de l'Empresa Municipal de Transports, Mateu Marcús, han lliurat a la presidenta de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de les Illes Balears, Catalina Rosselló, 35 targetes de transport que permetran als infants que han estat acollits a Palma moure's amb transport públic de forma gratuïta durant la seva estada. "Es podrà utilitzar la targeta per a conèixer la ciutat i viure les activitats que es poden gaudir a Palma a l'estiu", apunta Dalmau.

Des de fa quatre anys es du a terme aquesta línia de col·laboració entre l'EMT i l'Associació amb motiu del programa Vacances en Pau, que se centra en l'acolliment solidari amb famílies de les Illes durant els mesos d'estiu. L'EMT reforça així el seu compromís social i facilita l'ús del transport públic durant l'estiu.

Data darrera modificació: 11 de juliol de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226