Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El poeta Miquel Català presenta 'La dona del bosc' a Palma

12 de juny de 2019

L'acte serà divendres 14 a les 19 hores a la biblioteca municipal Ramon Llull, on ja va presentar els seus dos darrers poemaris el 2016 i 2018

Després de la presentació, l'autor recitarà alguns dels seus poemes amb l'acompanyament musical de Tony Colomina

Palma, 12 de juny de 2019.- Miquel Català presenta el seu cinquè poemari, La dona del bosc, el proper divendres 14 de juny a les 19 hores a la biblioteca municipal Ramon Llull. Després de la presentació, l'autor recitarà alguns dels seus poemes amb l'acompanyament musical de Tony Colomina. Aquesta és la tercera vegada que el poeta valencià presenta el seu treball a Palma. Ho va fer el 2016 amb Cavallet de mar i el 2018 amb La llum del far. Cada presentació ha estat amenitzada amb una lectura musicada dels seus poemes. En aquesta ocasió comptarà amb els rapsodes: Jaume Ferrà, Catalina Aguiló, Sumsi Massanet, Raul On, Rafel Gelabert i Maria Victòria Secall.

Miquel Català és el pseudònim literari de Miquel Llàtzer. Ha participat en nombrosos recitals de poesia, en solitari i col·lectius, tot portant la seva poesia a qualsevol indret de l'àmbit lingüístic català, acompanyat de músics, cantants i rapsodes. Miquel Català va publicar el 2012 el seu primer llibre Poemes de la nina libèl·lula; el gener de 2014, el segon llibre, Poemes de la nina mandarina; l'abril de 2015, el tercer poemari, Cavallet de mar, i, l'octubre de 2017, La llum del far.

La dona del bosc

El poeta presentarà divendres a Palma el seu darrer llibre, La dona del bosc, editat per l'editorial Neopàtria, que presenta tres parts que tenen en comú "la veu personal del poeta, els seus dots com a observador, la seva capacitat per a evocar i un pensament crític quan no indignat", segons el pròleg de l'escriptor Manel Alonso, que defineix l'obra com "un llibre que a mesura que avança millora per a acabar oferint-nos proses de bona factura i amb una electricitat interna que sacseja el lector amb fermesa".

Data darrera modificació: 13 de juny de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226