Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament de Palma estalvia 20.000 € en consum elèctric de Son Banya des de l'inici del programa de desallotjament

7 de juny de 2019

Si segueix aquesta progressió, l'estalvi pot arribar als 30.000 € en un any

Palma, 7 de juny de 2019.- Les dades de consum d'electricitat ja són un reflex del procés de despoblament del poblat de Son Banya. El consum comparat dels mesos de juliol de 2017 a febrer de 2018 i el mateix període d'enguany mostra un descens en la facturació del consum d'electricitat d'un total de 19.336,35 €, que correspon a un 10,28% de total del consum d'aquest període.

Dels 8 mesos ja facturats, es pot comprovar que en 5 hi ha un descens del consum, i en tres hi ha hagut un augment. Destaca el descens del mes de gener, que arriba al 27,74% i que es consolida durant el mes de febrer.

Si segueix aquesta progressió els següents mesos, la previsió d'estalvi energètic per a l'Ajuntament durant un any pot arribar als 30.000 €.

Per a mantenir aquesta tendència de racionalització de la despesa, l'Ajuntament immediatament posarà en marxa l'execució de demolicions de les construccions que s'han iniciat als espais buits que varen deixar les cases demolides per ordre judicial.

De la mateixa manera es col·locaran rètols informatius sobre les infraccions de les quals seran responsables les persones que tornin a reconstruir als solars municipals.

Data darrera modificació: 10 de juny de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226