Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Els Premis Rosa Bueno 2019 es lliuraran aquest diumenge al Teatre Catalina Valls

5 de juny de 2019

Les associacions de veïns de Nova Son Roca i del Secar de la Real, la batucada infantil de Son Gotleu "Colomets per la Pau" i la figura d'Alexandre Segura Camacho seran distingits en diferents categories

La gala de lliurament de premis serà aquest diumenge 9 a les 18 hores al Teatre Municipal Catalina Valls i comptarà amb la poesia de Margalida Followthelida i amb l'obra de teatre "Viajeros de la diversidad"

Palma, 5 de juny de 2019.- La gala de lliurament de premis Rosa Bueno tindrà lloc aquest diumenge 9 de juny a les 18 hores al Teatre Municipal Catalina Valls. L'acte comptarà amb poesia a càrrec de Margalida Followthelida, guanyadora del Campionat Nacional de Poetry Slam, i la representació de l'obra de teatre Viajeros de la diversidad, a càrrec del Cor Son Dameto (AV de Son Dameto) i Des-Estable Teatre (taller de l'AV de Son Rapinya). Les entrades a la gala són lliures i es podran recollir a taquilla a partir d'una hora abans de l'inici de l'acte.

El jurat dels Premis va escollir les figures a distingir entre 14 candidatures presentades i diumenge es lliuraran els premis a les següents entitats:

  1. Premi a l'impuls a la participació ciutadana com a eina de transformació social, dotat amb 2.500 euros: Associació de Veïns Nova Son Roca
  2. Premi a l'impuls a la participació juvenil, dotat amb 2.500 euros: Associació de Veïns Secar de la Real
  3. Premi a l'impuls a la participació de sectors socials vulnerables o en risc d'exclusió social, dotat amb 2.500 euros: batucada de nins i nines de Son Gotleu "Colomets per la Pau".

Els premis Rosa Bueno distingeixen així mateix la trajectòria d'una persona en matèria de participació ciutadana i reforç del teixit associatiu. Enguany la figura escollida pel jurat ha estat Alexandre Segura Camacho, qui fou batle del barri del Molinar i dedicà molts esforços a treballar en la inclusió social. Segura fou també el fundador de l'Associació de Veïns "Bogar i Ciar" del Molinar i impulsà multitud de lluites ciutadanes. Lluità per la legalització de les associacions de veïns el 1976/77. Com a membre de la Junta Directiva de la Federació d'Associació de Veïns de Palma va participar activament en la recuperació de les festes del Diumenge de l'Àngel i la Nit de Sant Joan.

Cal recordar que els Premis Rosa Bueno a la Participació Ciutadana varen ser recuperats l'any passat per l'Àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial amb l'objectiu de contribuir a visibilitzar la feina que fan les entitats de Palma, recordar la figura de la líder veïnal Rosa Bueno i ajudar a enfortir el teixit veïnal de la ciutat.

Data darrera modificació: 6 de juny de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226