Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

EMAYA realitzarà obres per a la millora de les infraestructures a les xarxes d'abastament d'aigua a la zona de la Platja de Palma

15 de maig de 2019

Dijous i divendres hi haurà tall d'aigua i baixades generals de pressió a la zona de l'Arenal, a la Platja de Palma

Palma, 15 de maig de 2019.- Amb motiu de les obres de millora de les infraestructures a les xarxes d'abastament d'aigua potable que realitzarà EMAYA, els pròxims 16 i 17 de maig, es produirà un tall d'aigua i baixades generals de pressió a la zona de l'Arenal, de la Platja de Palma.

Concretament el tall del subministrament afectarà el c. de la Fita (al costat del torrent), el c. de Dido, el c. de Tòquio, el c. del Quarter, la cra. Militar i el c. d'Asdrúbal. Aquesta interrupció del subministrament produirà baixades generalitzades de pressió a la zona de l'Arenal.

La interrupció del subministrament d'aigua començarà el pròxim 16 de maig a les 19 h. El servei es reposarà a partir de les 4 h del 17 de maig, i es preveu que a les 10 h funcioni amb tota normalitat.

EMAYA demana disculpes per les molèsties que es puguin produir i realitzarà les obres amb les màximes celeritat i eficiència.

La informació de les zones afectades estarà disponible a www.emaya.es.

Data darrera modificació: 16 de maig de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226