Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Els barris del Rafal Nou, el Rafal Vell i el Viver celebren la Diada de Primavera sota el títol 'La Terra és amiga'

15 de maig de 2019

La Diada tindrà lloc demà al matí al Rafal Nou i l'horabaixa a Son Gibert

Les activitats estaran relacionades amb la cura del medi ambient i el foment del reciclatge

Palma, 15 de maig de 2019.- La Diada de Primavera dels barris del Rafal Nou, el Rafal Vell i el Viver se celebra demà sota el títol "La Terra és amiga". L'activitat es desenvoluparà entre les 10 i les 19.30 hores: de 10 a 13 h, al parc de Rosa Bueno (Rafal Nou) i, de 16.30 a 19.30 h, al parc de Son Gibert.

L'organització de la Diada és fruit de la feina de les dues taules d'entitats existents als barris: la Taula d'Infància i Joves del Rafal Nou i el Rafal Vell, on participen les escoles, els serveis socioeducatius i el centre de salut de la zona, i la taula d'entitats de Son Gibert - Rafal Nou i el Viver, formada per les entitats, els serveis i les associacions d'aquests barris. L'Àrea de Benestar i Drets Socials forma part de l'organització de l'esdeveniment.

El lema de la Diada és "La terra és amiga" i les activitats que s'hi realitzaran estaran relacionades amb la cura del medi ambient i el foment del reciclatge. Hi haurà una exposició amb els dibuixos que han fet els infants de les diferents escoles per a triar el logotip del cartell. Durant la jornada es desenvoluparan diferents activitats, tallers i actuacions per a tots els públics: jocs tradicionals, actuacions musicals, ball i teatre, masterclass de ball, taller de reciclatge, taller intercultural, contacontes, punt d'informació jove chillout, tast de cuines del món i taller de xapes.

Al matí es comptarà amb la participació dels nins i nines de les escoles del CEIP Rafal Nou, el CEIP Rafal Vell i el CEIP Es Vivero, i l'horabaixa la festa és oberta a tot el veïnat dels barris: infants, joves i famílies.

Data darrera modificació: 16 de maig de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226