Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Prenen possessió del seu càrrec quatre noves funcionàries

16 d'abril de 2019

Palma, 16 d'abril de 2019.- Avui han pres possessió del seu càrrec quatre noves funcionàries a l'Ajuntament. Es tracta de dues places de tècnic/a mitjà d'administració general –via promoció interna–, una de tècnic/a mitjà en relacions laborals i una darrera de tècnic/a mitjà de gestió cultural, aquestes dues per convocatòria oberta.

La tinenta de batle i regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, ha estat l'encarregada d'obrir l'acte i felicitar les quatre noves funcionàries. A l'acte també hi han estat presents la directora general de l'Àrea, Joana Maria Adillón, i el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió.

Data darrera modificació: 17 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226