Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El Casal Solleric treu a la llum les 'Memòries 1936_39'

15 d'abril de 2019

La mostra d'Antoni Garreta, Joan Vallespir i Marcos Vidal romandrà a la planta baixa fins al 16 de juny

Palma, 15 d'abril de 2019.- El Casal Solleric inaugura demà "Memòries 1936_39", d'Antoni Garreta, Joan Vallespir i Marcos Vidal. La mostra romandrà a la planta baixa fins al 16 de juny. La proposta es compon d'instal·lacions, llenços i escultures, entre altres llenguatges artístics. L'exposició va lligada a la memòria històrica, concretament se centra en els anys de la Guerra Civil a Mallorca. Els artistes reflexionen sobre aspectes inexplorats a partir de les persones que patiren la repressió de la guerra.

El Casal Solleric ha duit una línia expositiva sobre memòria que ha comptat amb artistes com Fernando Sánchez Castillo, José Ramón Amondarain, Olimpia Velasco o Rogelio López Cuenca i Elio Vega. A "Memòries 1936_39" Garreta, Vallespir i Vidal volen deixar constància no tant de les seves idees, sinó trobar caires inexplorats. Encletxes de llum, rastres d'arena, o trossets de paper o com va afectar el conflicte el ciutadà del carrer. Es tracta d'un projecte artístic sobre memòria i història. La mostra ha itinerat per Porreres i Inca. Compta amb la col·laboració de la Direcció General de Memòria Històrica de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

Data darrera modificació: 16 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226