Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El Mur de la Memòria incorpora demà '17 noms més a recordar'

12 d'abril de 2019

El Mur de la Memòria acollirà demà l'acte "17 noms més a recordar", durant el qual s'incorporaran al memorial 17 noms de represaliats i víctimes del franquisme que varen ser proposats per Memòria de Mallorca. Durant l'acte familiars, entitats i autoritats faran memòria de la figura dels recordats. Un fragment de l'obra Els altres, de Salvador Oliva, i una ofrena floral tancaran l'homenatge.

Els nous noms que s'incorporen són: Bernat Bibiloni Vicens, Águeda Campos Barrachina, Jaume Vicens Mas, Erwin Bresler, Salvador Solà Fuster, Teresa Bellera Cemeli, Amalia Lobato Rosique, Joan Augosto Das Neves, Karl "L'Alemany", Rafel Picornell Font, Vicenç Llopis Blasco, Macià Salvà Moll, Sebastià Vidal Vidal, Ernesto Ribas Astor, Pere Garcia Méndez, Antoni Castañer Cifre i Maties Estaràs Catallops.

El Mur de la Memòria és un projecte de recuperació de la memòria històrica del període de la II República, la Guerra Civil i la repressió. Es va iniciar el mes de maig de 2011, amb l'objectiu d'oferir un reconeixement públic i institucional a les persones que moriren a causa de la repressió feixista durant la guerra i la posterior dictadura franquista. El Mur fa presents els noms de les víctimes i serveix per a retornar-los una identitat amagada i oblidada, i perquè les seves famílies les puguin recordar. És un espai públic fruit de la investigació que, malauradament, va descobrint i incorporant nous noms a aquesta llista.

Data darrera modificació: 15 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226