Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament es compromet a fer una oferta pública per a adquirir les accions dels copropietaris del Lluís Sitjar

12 d'abril de 2019

La proposta es duria a terme el 2020 i permetria incorporar els terrenys a la Falca Verda

Cort oferirà als copropietaris interessats a vendre la possibilitat de comprar les seves accions pel preu taxat, que és de 14.603 euros per acció

El Mallorca ha acordat vendre les seves 199 accions al consistori, que estan valorades en gairebé tres milions d'euros

Palma, 11 d'abril de 2019.- L'Ajuntament de Palma s'ha compromès a treure el 2020 una oferta pública per a adquirir les accions dels copropietaris del Lluís Sitjar que estiguin interessats a vendre. El batle de Palma, Antoni Noguera, i el regidor de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, Jose Hila, es reuniren la setmana passada amb membres de l'RCD Mallorca per a traslladar-los l'oferta, a la qual es podran sumar totes aquelles persones que tinguin accions dels terrenys del Lluís Sitjar.

En total, els terrenys estan dividits en 666 accions, de les quals l'RCD Mallorca en té 199, gairebé una tercera part. L'RCD Mallorca ja ha manifestat que vendrà la seva part a l'Ajuntament. Els tècnics municipals varen fer una valoració dels terrenys del Lluís Sitjar basada en un estudi de mercat. La conclusió va ser que el preu màxim que pot pagar Cort és de 9.725.729,27 euros, és a dir, 14.603 euros per acció.

La Fundació RCD Mallorca té 140 accions i l'RCD Mallorca, 59, que són les que adquiriria l'Ajuntament per un import de 2.905.997 euros. La resta pertanyen a propietaris particulars. Cal recordar que actualment la parcel·la té un ús d'equipament esportiu privat.

Data darrera modificació: 15 d'abril de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226