Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

S'obre el termini per a presentar-se a la borsa de treball per a xofers de l'EMT per a cobrir baixes de forma eventual

15 de març de 2019

El procés de selecció es fa per a garantir la qualitat del servei que ofereix l'empresa municipal i complir amb els horaris i les freqüències prevists

El BOIB va publicar ahir les bases de la convocatòria i els interessats tenen fins al 3 d'abril per a presentar-se

Palma, 15 de març de 2019.- El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) va publicar ahir les bases de la convocatòria de la borsa de treball de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) per a cobrir baixes de forma eventual del personal amb reserva de plaça. El termini de presentació de candidatures és de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci i finalitza el 3 d'abril.

El Consell d'Administració de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) va aprovar la setmana passada la borsa de treball. La convocatòria es fa per a garantir la qualitat, donar un bon servei a la ciutadania i poder complir els horaris i les freqüències previstes. El procediment serà pel sistema de concurs de mèrits. La convocatòria de la borsa, que promou la contractació a través d'una interinitat eventual, compleix estrictament els requisits d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat, així com la legislació laboral vigent i és utilitzada a empreses i administracions públiques de forma habitual, en aquest últim cas denominats "Interins".

Els requisits per a poder presentar-se al procés de selecció són tenir el graduat escolar o l'ESO, ser espanyol o resident a la Unió Europea, tenir el carnet de conduir D amb un mínim de 12 punts de carnet i estar en disposició del Certificat d'Aptitud Professional i del nivell A2 de català. L'ordre de la borsa es farà basant-se en els mèrits, que són l'experiència en conducció de vehicles de passatgers urbans, interurbans, discrecional i vehicles d'alt tonatge; una formació superior a la requerida; l'antiguitat en el carnet i nivells d'idiomes certificats superiors als sol·licitats. A l'hora de consolidar la plaça, s'haurà de convocar un nou procediment segons la normativa vigent.

Les candidatures es poden presentar a les següents oficines:

  • Seu de l'EMT al carrer de Josep Anselm Clavé, 5. Horari: de 9:00 a 14:00, de dilluns a divendres.
  • Cotxeres EMT-PALMA Carretera Coll d'en Rebassa - Son Ferriol. Horari: de 9:00 a 14:00, de dilluns a divendres.

Data darrera modificació: 18 de març de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226