Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

PalmaActiva ofereix formació per a obtenir el certificat de professionalitat de nivell 1 d'operacions bàsiques de restaurant i bar

15 de març de 2019

Palma, 15 de març de 2019.- Onze alumnes s'estan formant a PalmaActiva per a obtenir el certificat de professionalitat de nivell 1 d'operacions bàsiques de restaurant i bar. Joana Maria Adrover, regidora de Comerç, Turisme i Treball, ha conegut recentment com s'està desenvolupant aquesta activitat formativa. La regidora de Treball ha pogut veure a l'aula cafeteria de PalmaActiva tot el que està aprenent l'alumnat, que actualment realitza el mòdul d'aprovisionament, begudes i menjars ràpids. Aquest curs consta de tres mòduls de 290 hores i inclou pràctiques a empreses.

Adrover ha desitjat als alumnes sort en les proves que els queden per fer i els ha animat perquè aprofitin l'oportunitat que significa obtenir aquest certificat de professionalitat, ja que tindran moltes més oportunitats per a trobar feina.

Gràcies a aquesta formació de PalmaActiva, es pot obtenir un certificat de professionalitat del catàleg nacional de qualificacions professionals. "Aquesta formació és finançada amb fons propis de PalmaActiva i s'adreça a persones sense un perfil professional definit o que necessiten una reorientació professional", explica Adrover.

PalmaActiva continua apostant per la formació, tant en la seva modalitat presencial com en línia i semipresencial, com a vehicle per a augmentar el capital social de Palma. Al web de PalmaActiva es poden consultar tots els cursos d'aquest any: 17 cursos sobre competències digitals bàsiques, 29 cursos de TIC avançades, 34 de competències transversals, 37 per a crear o gestionar empreses, 17 d'idiomes, 10 d'oficis i 12 de formació nàutica.

Data darrera modificació: 18 de març de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226