Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'Ajuntament obre un nou accés cap al polígon de Can Valero des del camí de Jesús

14 de març de 2019

Les obres de senyalització han començat avui i acabaran dia 19 de març

Palma, 14 de març de 2019.- L'Ajuntament connectarà el camí de Jesús amb el polígon de Can Valero amb un nou accés des del carrer de Cals Enagistes, que es troba a la zona més al nord del polígon. Les obres de senyalització han començat avui i acabaran dia 19 de març. L'actuació, que executen les àrees de Mobilitat i Infraestructures i Accessibilitat, cerca millorar el trànsit i preveu una reordenació dels sentits de circulació de la zona, a més de generar dues bandes d'aparcaments en bateria al vial de servei del Polígon i a un tram del carrer d'Alexandre de Laborde.

Les tasques de senyalització es fan en dues fases. La primera ha començat avui i preveu les següents accions:

  • Senyalitzar sentit únic al carrer de Cals Enagistes des del camí de Jesús fins a Alexandre de Laborde, en aquest sentit de circulació.
  • Senyalitzar sentit únic al tram del carrer d'Alexandre de Laborde comprès entre els carrers de Cals Enagistes i d'Albert F. Calvert en aquest sentit de circulació.
  • Invertir el sentit únic del tram del carrer de Josep Antoni de Cabanyes des del carrer d'Albert F. Calvert fins al 24.
  • Invertir el sentit de circulació del carrer d'Albert F. Calvert des d'Alexandre de Laborde fins a Josep Antoni de Cabanyes, en aquest nou sentit de circulació.

La segona fase es durà a terme el 19 de març. Inclou les següents actuacions:

  • Senyalitzar sentit únic al vial de servei del camí de Jesús des d'Asival fins a Cals Enagistes, en aquest sentit de circulació.
  • Invertir el sentit de circulació del tram de carrer d'Asival comprès entre el carrer d'Alexandre de Laborde i el camí de Jesús en aquest nou sentit circulació.
Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 15 de març de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226