Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Reunió preparatòria a PalmaActiva de la XXVII Fira de Son Ferriol

13 de març de 2019

PalmaActiva acull una trobada per a l'organització de la gran fira de Palma, que tindrà lloc els dies 30 i 31 de març


Palma, 13 de març de 2019.- Avui ha tingut lloc a les instal·lacions de PalmaActiva una reunió per a preparar la XXVII edició de la Fira de Son Ferriol, que se celebrarà els dies 30 i 31 de març. Des de PalmaActiva es coordina el suport municipal a aquest esdeveniment tradicional, un dels més importants del calendari de fires de Mallorca, oferint la major col·laboració possible perquè sigui un èxit i una oportunitat per a la promoció del teixit comercial i empresarial de Son Ferriol.

La reunió, convocada per PalmaActiva, ha comptat amb l'assistència de Miquel Àngel Contreras, assessor de Districte; Miquel Toni Vidal, president de l'Associació d'Indústria i Comerç de Son Ferriol; Toni González, vicepresident; Mateu Cabot, secretari; i Ivan Cabot, vocal; a més de representants de diferents àrees i serveis municipals, com PalmaActiva, EMAYA, EMT, Policia Local, Sanitat i Consum, Infraestructures, Comerç i Bombers.

Data darrera modificació: 14 de març de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226