Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Celebració de l'acte "Meet the Mayor"

13 de febrer de 2019

Palma, 13 de febrer.- El batle de Palma, Antoni Noguera, acompanyat de la regidora de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, la regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs, i el regidor de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha presidit l'acte amb representants d'associacions de persones migrades de la nostra ciutat.

"Meet the Mayor" és el nom que s'ha donat a aquesta trobada celebrada al saló de plens, on els assistents han pogut manifestar les seves inquietuds i suggeriments i rebre resposta a les seves preguntes de manera directa dels representants de l'equip de govern a l'Ajuntament de Palma.

Data darrera modificació: 13 de febrer de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226