Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La vida dels casals de barri documentada en cinc vídeos

12 de febrer de 2019

L'Àrea de Participació Ciutadana ha editat diferents vídeos on dinamitzadors, representants veïnals i participants de les activitats dels casals de barri del Coll d'en Rabassa, Joan Alcover, el Secar de la Real, Son Ferriol i Son Roca relaten les seves experiències

Eva Frade: "Volem posar en valor el treball en xarxa que es fa als casals de barri i alhora presentar-los com un lloc atractiu perquè s'hi apropin nous col·lectius i es vagin implantant als barris"

Palma, 12 de febrer.- Amb l'objectiu de visibilitzar el treball en xarxa i el dia a dia dels casals de barri, l'Àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial ha editat cinc vídeos que donen veu als responsables veïnals, "participants" de tallers i activitats, dinamitzadors i dinamitzadores que narren les seves experiències als casals de barri i l'origen d'aquestes instal·lacions, que han estat cabdals en el moviment veïnal i associatiu de Palma.

Els vídeos, que s'aniran difonent des d'avui i durant aquest mes de febrer a través de les xarxes socials municipals (Facebook i Twitter de l'Ajuntament de Palma), donen veu a diferents persones "actives" als casals de barri del Coll d'en Rabassa, Joan Alcover, el Secar de la Real, Son Ferriol i Son Roca. A més, se n'ha editat una versió general amb una durada de 12 minuts que es penjarà al canal Youtube de l'Ajuntament.

"La intenció d'aquests vídeos és, per una banda, posar en valor el treball en xarxa que es fa als casals de barri, que són els puntals de la participació ciutadana i un dels termòmetres de l'enfortiment del teixit associatiu de Palma i, per l'altra, presentar-los com un lloc atractiu on apropar-se i consultar la programació perquè s'hi apropin nous col·lectius", explica la regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade.

Palma compta actualment amb una xarxa de 32 casals de barri amb tres règims de gestió diferenciats: cessions d'ús a entitats, programació d'activitats per part d'entitats i gestió privada. Entorn d'unes 15.000 persones són "participants" dels diferents tallers, xerrades i activitats que es fan durant tot el curs en aquestes instal·lacions.

Data darrera modificació: 13 de febrer de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226