Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Un total de 600 persones han contestat les enquestes d'avaluació de les festes de Sant Sebastià

11 de febrer de 2019

La major part dels enquestats es mostren satisfets amb la Revetla, amb una puntuació de 2,53 damunt 4 de les festes de Sant Sebastià

Eva Frade: "Hem anat fent passes per a consolidar un model de festes que ha afavorit més activitats de caràcter cultural i tradicional, una major descentralització i propostes més modernes, amb l'objectiu que Sant Sebastià sigui una festa més sentida i més popular i de més qualitat"

Palma, 8 de febrer.-Un total de 607 persones han respost enguany les enquestes de satisfacció de les festes de Sant Sebastià que l'Àrea de Participació Ciutadana, a través de l'assessoria musical, realitzà entre dia 24 de gener i dia 1 de febrer via el web www.tufaspalma.cat. En concret, són un 44% de respostes més que les que es varen emetre l'any passat.

Una vegada analitzades les respostes, la conclusió és que la major part de la ciutadania es mostra satisfeta amb la Revetla i atorga una puntuació mitjana de 2,53 damunt 4 (valor 1 més negatiu i valor 4 més positiu). Així mateix, els resultats manifesten que la Revetla compta amb un públic molt "fidel", ja que la majoria de les persones que han respost manifesten haver assistit a la Revetla els anys anteriors (un 82%).

Des de l'Àrea de Participació Ciutadana valoren positivament "l'aprovat alt" que rep la Revetla i el fet que l'organització sigui un dels aspectes més ben valorats de Sant Sebastià entre les persones enquestades. "El 40% dels enquestats diuen haver notat una millor programació musical enguany", afirma la regidora Eva Frade, que fa un balanç positiu dels canvis que s'han anat introduint a les festes. "En quatre anys hem anat fent passes per a consolidar un model de festes que ha afavorit més activitats de caràcter cultural i tradicional, una major descentralització i propostes més modernes, amb l'objectiu que Sant Sebastià sigui una festa més sentida, més popular i també de més qualitat", diu la regidora.

Així, una de les dinàmiques que enguany s'ha consolidat i que fan de la festa un esdeveniment més popular és l'assistència a activitats organitzades per col·lectius com les confraries. De fet, un 75% dels enquestats afirmen haver assistit a altres activitats fora del programa oficial. En aquest sentit, es desprèn una valoració positiva de la proliferació d'actes paral·lels a càrrec de diferents entitats com les confraries de Sant Sebastià i un 44,77% de les persones enquestades afirma haver assistit a festes de les confraries, un 39% a festes a bars i/o comerços i un 20,93% a l'encesa de foguerons. A l'hora d'assistir a una activitat els factors més determinants són el "vessant cultural i gratuït", seguit de la tradició i la ubicació.

Les conclusions de les enquestes també indiquen que la programació musical i estar amb els amics són els factors determinants a l'hora de triar la plaça on acudir. Així, un 35% dels enquestats manifesta no haver acudit "a cap plaça en concret" mentre que les places on les persones enquestades han acudit majoritàriament són la plaça d'Espanya, seguida de la plaça del Rei Joan Carles I i de la plaça de la Reina.

Els enquestats valoren així mateix l'ambient i l'organització com els aspectes millors de la festa.

Per altra banda, la majoria dels enquestats, un 53%, manifesten arribar a les places entre les 20.30 i les 21.00 hores i molts afirmen no assistir a cap plaça en concret.

Data darrera modificació: 12 de febrer de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226