Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Les persones amb discapacitat auditiva podran gaudir de concerts de la Revetla a sis places gràcies a les mesures inclusives

14 de gener de 2019

Hi haurà concerts que es retransmetran amb pantalles amb subtítols i d'altres amb mesures com plataformes per a vibracions, globus i bucle magnètic

Dues persones mediadores facilitaran l'accés de les persones amb discapacitat auditiva a aquestes mesures inclusives

Eva Frade: "Per primera vegada la Revetla inclou una bateria de mesures que aproparan la festa a col·lectius que fins ara no en podien gaudir"

Palma, 10 de gener.- El proper dissabte 19 de gener s'instal·laran a sis de les vuit places de la Revetla diferents mesures que permetran que, per primera vegada a l'Estat, les persones amb discapacitat auditiva puguin gaudir de les festes patronals municipals. A més, hi haurà dos mediadors que s'encarregaran d'acompanyar, informar i facilitar l'accés de les persones amb sordesa a aquestes mesures.

Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament aposta per la inclusió d'un dels col·lectius que estaven exclosos de les festes, que eren les persones amb discapacitat auditiva. En aquest sentit, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, recorda que és una mesura pionera a les festes. "Per primera vegada, a més de les activitats amb intèrprets de llengua de signes com el pregó i el pregonet infantil, la Revetla tindrà una bateria de mesures inclusives perquè tothom pugui gaudir de la festa en igualtat de condicions", diu, i agraeix també la col·laboració d'ASPAS (Associació de Persones amb Sordesa) i de la Federació de Persones Sordes tant en la realització de proves amb els seus usuaris com en la difusió d'aquesta iniciativa municipal.

Per tal d'informar aquests col·lectius, l'Ajuntament enviarà un díptic informatiu amb el contacte dels mediadors.

Les mesures inclusives són les següents:

  • Plaça del Rei Joan Carles I: els quatre concerts que se celebraran en aquesta plaça (Go Cactus, Ombra, Mishima i Niños Mutantes) es retransmetran amb una pantalla i projecció amb subtítols; hi haurà una tarima de fusta per a vibracions, bucle magnètic i globus per a vibracions. Serà present a la plaça una persona mediadora que facilitarà la informació.
  • Plaça d'Espanya: els quatre concerts que se celebraran en aquesta plaça (Bruno Sotos, Celtas Cortos, Xriz i DJ Juan Campos) tindran una tarima de fusta per a vibracions, bucle magnètic i globus per a vibracions. Serà present a la plaça una persona mediadora que facilitarà la informació.
  • Plaça de l'Olivar: els tres concerts de Hi Hats Swing & Lindy Hop, Glissando Big Bang i Black Cats es podran seguir amb tarima de fusta per a vibracions.
  • Plaça Major: els quatre concerts de Calabruix, Galivança, L'Équilibriste i Elkin Robinson disposaran de tarima de fusta per a vibracions.
  • Jacint Verdaguer (Pont del Tren): els concerts de Brisa Fenoy i Phussyon Live Band + Alona Vinç es podran seguir amb projeccions amb subtítols.
  • La Feixina: els concerts d'EMEA, Anímic, Roñatron i Philantropic es podran seguir amb globus per a vibracions. Se subtitularà l'actuació de Roñatron.
Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 15 de gener de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226