Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Les festes de Sant Sebastià sumen 88 esdeveniments i 214 activitats des de demà i fins dia 26 de gener

11 de gener de 2019

La Diada de Ball de Bot al parc de la Riera, que se celebra juntament amb Sant Sebastià Petit diumenge o la setmana cultural Veïns d'Aquí i d'Allà, dedicada a descobrir l'islam són algunes de les novetats d'enguany

Eva Frade: "Els canvis que hem fet perquè les festes siguin més expansives i de més qualitat ja es nota en positiu. Sant Sebastià és una festa grossa que uneix moltes àrees de l'Ajuntament"

Palma, 11 de gener.- La regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, juntament amb la regidora d'Educació i Esports, Susanna Moll, el regidor de Joventut, Igualtat i Drets Cívics, Aligi Molina, la coordinadora general de Cultura, Francisca Niell, l'assessor musical de la Revetla de Sant Sebastià, Miquel Ferrer, a més de representants d'El Corte Inglés (Josep Ramis), ENDESA (Magdalena Frau) i AEMET (delegada territorial Maria José Guerrero), han presentat avui el programa de festes 2019, que arranca demà amb el pregó a càrrec dels protagonistes de la sèrie Mai Neva a Ciutat a les 12 hores a Cort.

Enguany el programa inclou un total de 88 esdeveniments, que es despleguen en 214 activitats concretes (així, algunes activitats, com Sant Sebastià Petit, sumen 21 activitats o la mateixa Revetla en suma 37).

Des d'aquesta setmana l'Ajuntament distribuirà 40.000 programes impresos a diferents punts de Palma, a més de 1000 cartells i programes de mà de diferents activitats específiques com el pregonet, Sant Sebastià Petit o Trescabarris.

El programa inclou les activitats que totes les àrees de l'Ajuntament han programat amb motiu de les festes. Així, s'inclouen visites guiades a Cort, rutes culturals pels barris de Palma, visites guiades a la torre de l'homenatge del castell de Bellver, itineraris històrics, més de 14 exposicions, la 40 edició de la popular Diada Ciclista, activitats de Joventut o els premis Ciutat de Palma, a més d'altres activitats familiars com Sant Sebastià Petit, la gimcana Trescabarris o les exposicions, xerrades i tallers de l'activitat Veïns d'Aquí i d'Allà, que enguany està dedicada a conèixer la cultura de l'islam amb l'entitat participant La Iniciativa.

Frade ha destacat que les festes s'han intentat millorar durant aquests quatre anys amb l'objectiu que siguin més expansives i de més qualitat. "Enguany aquest canvi es nota en positiu", ha dit. "Sant Sebastià és una festa grossa i que uneix moltes àrees de l'Ajuntament; aquesta és una de les coses més boniques que podem fer i animam la ciutadania a gaudir d'aquests dies" ha dit.

Un total de 26 activitats esportives, teatre, cinema i exposicions

Moll ha destacat que des de l'Institut Municipal de l'Esport s'han organitzat 26 activitats esportives amb la fita de la Diada Ciclista, que enguany arriba a la 40 edició. "El mateix dia 20 de gener farem una jornada d'esport inclusiu amb una taula rodona moderada per Álex Sánchez Palomero i amb tot un seguit de ponents molt interessats", ha dit. La regidora ha destacat també les exhibicions d'esports i el paper protagonista que tindrà la batucada Nam Sobrats de l'Escola Municipal de Música, que demà, amb motiu del pregó i el pregonet, acompanyarà el cercavila que durà els Gegants, Capgrossos i Drac de na Coca des de Cort fins a la plaça Major. "Els nins i nines de la batucada seran els encarregats de fer la crida perquè tothom participi en la festa de Sant Sebastià", ha dit.

Des de Cultura, la coordinadora general, Francisca Niell, ha explicat que les festes de Sant Sebastià són "el moment adequat per a manifestar el compromís amb la creació i ha recordat que, a més de l'acte central dels Premis Ciutat de Palma, s'han programat exposicions, Torneig de Dramatúrgia, un cicle de cinema retrospectiu al Teatre Catalina Valls i molt més.

Aquest cap de setmana: Diada de Ball de Bot i Sant Sebastià Petit

El sus de les festes serà demà a les 12 hores a Cort amb el pregó, que enguany anirà a càrrec dels protagonistes de la popular sèrie d'IB3 Mai neva a Ciutat. Tot seguit, a les 12.45 hores començarà el pregonet a la plaça Major, a càrrec de Caterina Valriu.

Diumenge dia 13 de gener tindrà lloc la diada familiar Sant Sebastià Petit entre les 10.30 i les 14.30 hores amb l'animació de Trencaclosques, conte contat La fada Despistada, animació infantil amb canó de bombolles, Banton Circus, cercavila "Els siurells mallorquins", contacontes de Sant Sebastià, contacontes Princesa rebel i taller, rocòdrom, jocs XXL i molt més.

Pressupost:

CONCEPTE

DESCRIPCIÓ

PRESSUPOST 2019

PUBLICITAT I REPARTIMENT

* Disseny, maquetació i impressió de 40.000 programes de 32 pàgines a tot color, 1.000 cartells, 1.000 programes de Sant Sebastià Petit, 5.000 pregonets i 300 cartells del Trescabarris.
* Repartiment de programes i cartells

12.611,54 €

SERVEIS

* Vigilància i seguretat privada
* Assistència sanitària i primers auxilis
* Lloguer i neteja de cabines sanitàries de WC
* Assegurances

37.708,90 €

PREMIS

* Concurs de cartells / Marató Fotogràfica

1.900,00 €

LOGÍSTICA

* Servei de lliurament, muntatge, manteniment i desmuntatge dels escenaris i altres infraestructures

79.954,38 €

ASSESSORAMENT MUSICAL

Servei d'assessorament musical

12.826,00 €

ACTIVITATS

Pregó i pregonet

1.913,60 €

Marató Fotogràfica

2.904,00 €

Revetla (caixets i equips de so i llum)

215.541,86 €

Concerts mitjans de comunicació (ràdios)

70.794,00 €

Revetla (mesures inclusives)

14.335,90 €

Sant Sebastià Petit

19.504,87 €

Veïns i Veïnes d'Aquí i d'Allà "L'Islam per descobrir"

5.998,00 €

Correfoc

22.009,71 €

Trescabarris

11.936,65 €

Zona Restringida

16.428,35 €

Diada de Ball de Bot

3.089,00 €

ALTRES

Despeses diverses

636,00 €

TOTAL

530.092,76 €

Data darrera modificació: 14 de gener de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226