Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El cupó de l'ONCE amb la imatge del Drac de na Coca difondrà les festes de Sant Sebastià

10 de gener de 2019

La façana de Cort lluirà un "gran cupó" fins al proper dia 20 de gener

Noguera: "Tenim la sort que aquest cupó representi les festes de Sant Sebastià amb un element que forma part de la tradició com és el Drac de na Coca"

Palma, 10 de gener.- El batle de Palma, Antoni Noguera, juntament amb el delegat territorial de l'ONCE, Josep Vilaseca, i la presidenta del consell territorial de l'ONCE, Maria del Carmen Soler, han presentat avui a la sala de plens el cupó dedicat a les festes de Sant Sebastià 2019, que es vendrà durant aquesta setmana i que du la imatge del Drac de na Coca (del fotògraf Till Meyer).

L'ONCE ha explicat que es distribuiran arreu de l'Estat cinc milions i mig de cupons dedicats a les festes de Sant Sebastià de Palma.

Noguera ha recordat que "l'ONCE és un referent per a Palma". "Vull una ciutat igualitària, integradora i al final tot això és el que està fent l'ONCE per Palma", ha dit.

Durant l'acte, el batle, Antoni Noguera, ha destacat que les festes estaran representades "amb un element que forma part de la tradició de Palma, com és el Drac de na Coca". "És un plaer tenir un cupó de les festes", ha dit.

Soler ha destacat que aquest cupó "durà la imatge de les festes per tot Espanya" durant aquesta setmana i ha recordat que aquests cupons "fan possible que les persones amb discapacitat tinguem una vida més autònoma i independent".

Data darrera modificació: 11 de gener de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226