Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Esgotades les entrades per a la sessió de Zona Restringida de dissabte dia 12 de gener

9 de gener de 2019

Palma, 8 de gener de 2019.- Les prop de 700 entrades disponibles per a les cinc sessions de l'espectacle a espais poc convencionals anomenat Zona Restringida i que aquest dissabte es durà a terme, entre d'altres espais, al despatx del batle (Districte Centre) han quedat exhaurides.

Des de l'Àrea de Participació Ciutadana informen els interessats que encara queden entrades disponibles per a la resta de sessions previstes a altres districtes de Ciutat i emplacen la ciutadania a formalitzar les reserves via el web www.zonarestringida.com atès que l'espectacle és gratuït i té una cabuda limitada i adaptada a cada un dels espais on es durà a terme:

Calendari Zona Restringida i punts de trobada

SESSIONS: 18:30, 19:10, 19:50, 20:30 i 21:10

Dissabte 12 de gener de 2019. ENTRADES EXHAURIDES

Districte Centre. Punt de trobada: plaça de Santa Eulàlia.

Diumenge 13 de gener de 2019

Districte Platja de Palma Punt de trobada: plaça dels Nins.

Divendres 18 de gener de 2019

Districte Ponent. Punt de trobada: Casal de Barri de Son Cotoner. Carrer de Juan Gris, 20.

Diumenge 20 de gener de 2019

Districte Nord. Punt de trobada: Parc de Can Simonet (carrer de Felip II, s/n).

Dilluns 21 de gener de 2019

Districte Llevant. Punt de trobada: plaça de Crist Rei, s/n.

Cal recordar que Zona Restringida és una de les grans novetats del programa de festes de Sant Sebastià 2019 i neix amb l'objectiu d'apropar la cultura als ciutadans durant les festes i, a la vegada, ajudar a descobrir espais poc convencionals de Ciutat com el despatx del batle, escoles, transport públic, equipaments municipals i fins i tot domicilis particulars. Així, aquest innovador espectacle permetrà descobrir espais quotidians en un altre context, formant part d'un espectacle.

Més informació a: www.santsebastia.com

Data darrera modificació: 10 de gener de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226