Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Minimal Tempo apropa la seva música al Xesc Forteza

9 de gener de 2019

Palma, 10 de gener de 2019.- La formació Minimal Tempo actuarà el 12 de gener al Teatre Xesc Forteza. El sextet oferirà un concert basat en música ambiental i minimalista que estarà envoltat d'efectes electrònics i instruments clàssics. Es tracta d'un directe íntim inspirat en Ludovio Einaudi i Olafur Arnalds, amb la col·laboració d'Espai Escènic Dansa Contemporània.

Minimal Tempo és un grup que neix el 2014. Es tracta d'un quartet de corda amb piano, percussió, guitarra, teclats i efectes electrònics. Ludovico Einaudi i Olafur Arnalds són dos compositors neoclàssics que actualment toquen arreu del món i combinen la música clàssica amb la música electrònica. Durant el concert, projecten efectes visuals abstractes que acompanyen la música. Els components de la formació són Miguel Forteza i Ariadna Ferrer (violins), Beatriz Torres (viola), David Arévalo (violoncel), David Aledo (guitarra i teclats) i Joan S. Mateu (percussió). Benjamín Martínez s'encarrega dels arranjaments, la direcció, les composicions i el piano i Alona Vinç, dels visuals.

Data darrera modificació: 10 de gener de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226