Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'EMT i Bicipalma estrenen noves tarifes

9 de gener de 2019

Bicipalma ofereix des de l'1 de gener una tarifa per als menors de 25 anys i una altra per a nous usuaris que vulguin provar el servei durant tres mesos

L'EMT ha habilitat el perfil Jove per a joves d'entre 17 i 30 anys que duguin 12 mesos en situació d'atur

Palma, 9 de gener de 2019.- L'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) i Bicipalma han estrenat aquest 2019 quatre noves tarifes, una l'EMT i tres el servei de bicicleta públic. A més, la gratuïtat de l'EMT s'ha incrementat fins als 16 anys (inclosos).

Les noves tarifes de Bicipalma són una per a menors de 25 anys, una per a nous usuaris que vulguin provar el servei i una tercera que inclou reduccions per la renovació anticipada dels abonaments. Amb l'abonament per a joves menors de 25 anys es redueix la tarifa en una mitjana d'un 30 per cent sobre el preu de 2018. Així, els joves pagaran per un abonament anual 17 euros; per un de 6 mesos, 10 euros; per un de tres mesos, 6 euros, i per un d'un mes, 3 euros. L'altra tarifa es diu "Puja't a la bici" i ofereix la possibilitat de tastar la bicicleta durant tres mesos. D'aquesta manera, per un euro els nous usuaris que vulguin provar el servei ho podran fer durant tres mesos.

Finalment, s'inclou una nova tarifa per a adults i per als menors de 25 anys per a promoure les renovacions anticipades dels abonaments de llarga durada. D'aquesta manera, si l'abonament es renova abans de la seva finalització, es passarà de pagar 24 euros cada any a 19 euros, un 20 per cent manco. Pel que fa als joves, s'hauran d'abonar 14 euros en lloc dels 17 euros, un 18 per cent menys.

Pel que fa a l'EMT, els usuaris d'entre 17 i 30 anys (inclosos) poden donar-se d'alta al perfil Jove per a joves que faci 12 mesos que estan en situació d'atur. Ara, s'ha equiparat al perfil Estudiant i paguen 0,45 euros. Per a poder adherir-se a la nova tarifa, s'ha d'actualitzar el perfil.

Data darrera modificació: 10 de gener de 2019

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226