Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Igualtat i la UOM promouen l'envelliment actiu als barris de Palma

9 de novembre de 2018

'Aprendre no té edat' inclou deu cicles de cinc conferències a nou barris de Palma i a Flassaders

Les associacions trien els temes que són del seu interès i participen en l'avaluació, a més de difondre el cicle i portar la secretaria

Palma, 9 de novembre de 2018.- L'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, en col·laboració amb la Universitat Oberta per a Majors (UOM), que depèn de la Universitat de les Illes Balears, han posat en marxa el cicle "Aprendre no té edat", una acció formativa que es fa als cinc districtes de Palma. D'aquesta manera, es faran deu cicles de cinc conferències cada un a nou barris i a Flassaders. En aquesta ocasió s'han incorporat tres barris nous: el Secar de la Real, Son Sardina i Son Fortesa.

En les activitats hi participen les següents associacions: Associació de Persones Majors de Son Forteza, Gent Gran des Molinar, Grup d'esplai de Persones Majors d'Establiments, Persones Majors "Verge de Montserrat" (el Rafal Vell), Gent Gran de Son Real, Persones Majors de Sant Jordi, Bona Gent de Santa Catalina i els casals de barri del Secar de la Real i Son Cànaves. Aquestes associacions seleccionen els temes del seu interès, en fan difusió entre les persones associades i el territori de proximitat, porten la secretaria de l'acció i participen en l'avaluació del projecte.

Conferències

Les conferències que es faran tracten temes com "El sedentarisme: la malaltia del segle XXI", "L'amor a partir dels 65", "La gent gran i el temps lliure", "La química i els medicaments" o "Què s'ha de fer per a aconseguir un envelliment actiu i saludable", entre d'altres. Durant el 2017 varen assistir al cicle 901 persones.

Data darrera modificació: 12 de novembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226