Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El cartell "S'Arribada" de Lavinia Drexel guanya el concurs de cartells "Antoni Socies Cladera"

8 de novembre de 2018

El Consell de la Infància i l'adolescència, reunit ahir horabaixa a la sala de plens, va escollir aquesta imatge entre les 44 presentades per a il·lustrar la Cavalcada dels Reis Mags

Palma, 8 de novembre.- El cartell titulat "S'Arribada", de Lavinia Drexel, ha estat el guanyador del concurs "Antoni Socies Cladera" per a triar la imatge que il·lustrarà la Cavalcada de Reis 2019.

Enguany es presentaren a aquest certamen un total de 44 propostes i, per primera vegada, els membres del Consell per a la Participació Infantil Ciutat Amiga de la Infància i l'Adolescència, reunit ahir a la sala de plens, exercí com a jurat.

Aquest certamen, convocat per l'Àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, du des d'enguany el nom del que fou el director artístic de la Cavalcada de Reis de Palma durant els darrers nou anys. L'Àrea premia aquesta imatge, que il·lustrarà la Cavalcada 2019, amb 600 euros.

Data darrera modificació: 9 de novembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226