Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Demà se celebra la cursa Mou-te per Son Gotleu-Milla Ciutat de Palma

11 d'octubre de 2018

L'Àrea de Benestar i Drets Socials i les entitats Sporting Club Son Gotleu i C.A. Amistad organitzen aquesta cursa que té per objectiu visibilitzar accions que aporten salut al barri

A més de la cursa se celebra la Jornada Multiesportiva per la Integració

Palma, 11 d'octubre de 2018.- Demà a les 10 del matí tindrà lloc al carrer d'Indalecio Prieto (a l'alçada del CEIP Es Pont) la cursa Mou-te per Son Gotleu-Milla Ciutat de Palma, organitzada per l'Àrea de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament (a través del Centre Municipal de Serveis Socials de Gregal), juntament amb les entitats esportives Sporting Club Son Gotleu i C.A. Amistad. A més de la cursa demà se celebra també al barri l'onzena Jornada Multiesportiva per la Integració.

Aquesta cursa i la jornada multiesportiva tenen per objectiu visibilitzar una imatge positiva del barri de Son Gotleu, a més de promoure un estil de vida saludable i conscienciar les famílies de la importància dels hàbits saludables com l'esport i l'alimentació. Enguany, s'espera que hi participin unes 300 persones entre els inscrits i els infants. Una de les novetats de l'edició d'enguany és el programa la Milla Caminant amb la idea de promocionar la participació de les famílies del barri i de la resta de Palma.

Les inscripcions a la cursa es poden realitzar via el web www.elitechip.net, que ofereix la possibilitat de destinar les aportacions econòmiques als projectes comunitaris que duen a terme entitats al barri. La participació en la jornada multiesportiva i les curses infantils és gratuïta i els adults empadronats a Son Gotleu poden inscriure's gratuïtament al Centre Municipal de Serveis Socials de Gregal.

Data darrera modificació: 15 d'octubre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226