Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Demà se celebra la cursa Mou-te per Son Gotleu-Milla Ciutat de Palma

11 d'octubre de 2018

L'Àrea de Benestar i Drets Socials i les entitats Sporting Club Son Gotleu i C.A. Amistad organitzen aquesta cursa que té per objectiu visibilitzar accions que aporten salut al barri

A més de la cursa se celebra la Jornada Multiesportiva per la Integració

Palma, 11 d'octubre de 2018.- Demà a les 10 del matí tindrà lloc al carrer d'Indalecio Prieto (a l'alçada del CEIP Es Pont) la cursa Mou-te per Son Gotleu-Milla Ciutat de Palma, organitzada per l'Àrea de Benestar i Drets Socials de l'Ajuntament (a través del Centre Municipal de Serveis Socials de Gregal), juntament amb les entitats esportives Sporting Club Son Gotleu i C.A. Amistad. A més de la cursa demà se celebra també al barri l'onzena Jornada Multiesportiva per la Integració.

Aquesta cursa i la jornada multiesportiva tenen per objectiu visibilitzar una imatge positiva del barri de Son Gotleu, a més de promoure un estil de vida saludable i conscienciar les famílies de la importància dels hàbits saludables com l'esport i l'alimentació. Enguany, s'espera que hi participin unes 300 persones entre els inscrits i els infants. Una de les novetats de l'edició d'enguany és el programa la Milla Caminant amb la idea de promocionar la participació de les famílies del barri i de la resta de Palma.

Les inscripcions a la cursa es poden realitzar via el web www.elitechip.net, que ofereix la possibilitat de destinar les aportacions econòmiques als projectes comunitaris que duen a terme entitats al barri. La participació en la jornada multiesportiva i les curses infantils és gratuïta i els adults empadronats a Son Gotleu poden inscriure's gratuïtament al Centre Municipal de Serveis Socials de Gregal.

Data darrera modificació: 15 d'octubre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226