Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Compareixença del batle i portaveus per la tragèdia de la comarca de Llevant

10 d'octubre de 2018

Avui és un dia trist per a tothom. La tragèdia viscuda a la comarca de Llevant fa que totes les persones i institucions públiques facem pinya amb els municipis afectats.

Comparec avui juntament amb tots els portaveus dels grups polítics amb representació a Cort per a manifestar en nom de l'Ajuntament de Palma i de tota la ciutadania el nostre condol per les morts produïdes a causa de les inundacions registrades a la zona.

Alhora que expressam el nostre suport i solidaritat amb els seus familiars i totes aquelles persones que s'han vist afectades per aquesta catàstrofe natural i tragèdia humana sense precedents.

L'Ajuntament de Palma ha suspès tots els actes oficials i rodes de premsa prevists per avui. Així mateix, s'han ajornat els dos desnonaments i esbucaments prevists avui al poblat de Son Banya atès que els efectius del Cos de Policia Nacional són a la Comarca del Llevant.

Des del primer minut que es va tenir constància dels fets, l'Ajuntament de Palma es va posar a disposició del Govern i de la Direcció General d'Emergències de les Illes Balears.

A la reunió del Gabinet de Crisi convocada aquest matí a la seu d'Emergències a Marratxí se'ns ha recomanat que no enviàssim efectius de Policia Local, Bombers de Palma i Protecció Civil de Palma. No obstant això, hem reiterat la nostra disposició a enviar els efectius que facin falta quan els hagin de menester.

Ara bé, a causa de les greus destrosses patides a la xarxa de subministrament d'aigua potable i clavegueram, el Govern ha instat EMAYA a enviar reforços a la zona.

Així, l'Ajuntament de Palma, a través de l'empresa municipal EMAYA, ha enviat a la comarca de Llevant:

  • 1 camió grua
  • 2 mecànics
  • 1 capatàs de reparacions
  • 1 capatàs elèctric
  • 1 brigada

Un total de 10 persones

La primera ajuda se centrarà en el funcionament de les bombes d'extracció d'aigua de soterranis. Es tracta d'una intervenció d'urgència, que s'anirà ampliant a mesura que es concretin les necessitats.

Per a acabar, l'Ajuntament de Palma reitera el seu missatge de condol i suport als familiars de les víctimes. Moltes gràcies.

Data darrera modificació: 11 d'octubre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia Serveis atenció violència de gènere El Batle Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226