Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Compareixença del batle i portaveus per la tragèdia de la comarca de Llevant

10 d'octubre de 2018

Avui és un dia trist per a tothom. La tragèdia viscuda a la comarca de Llevant fa que totes les persones i institucions públiques facem pinya amb els municipis afectats.

Comparec avui juntament amb tots els portaveus dels grups polítics amb representació a Cort per a manifestar en nom de l'Ajuntament de Palma i de tota la ciutadania el nostre condol per les morts produïdes a causa de les inundacions registrades a la zona.

Alhora que expressam el nostre suport i solidaritat amb els seus familiars i totes aquelles persones que s'han vist afectades per aquesta catàstrofe natural i tragèdia humana sense precedents.

L'Ajuntament de Palma ha suspès tots els actes oficials i rodes de premsa prevists per avui. Així mateix, s'han ajornat els dos desnonaments i esbucaments prevists avui al poblat de Son Banya atès que els efectius del Cos de Policia Nacional són a la Comarca del Llevant.

Des del primer minut que es va tenir constància dels fets, l'Ajuntament de Palma es va posar a disposició del Govern i de la Direcció General d'Emergències de les Illes Balears.

A la reunió del Gabinet de Crisi convocada aquest matí a la seu d'Emergències a Marratxí se'ns ha recomanat que no enviàssim efectius de Policia Local, Bombers de Palma i Protecció Civil de Palma. No obstant això, hem reiterat la nostra disposició a enviar els efectius que facin falta quan els hagin de menester.

Ara bé, a causa de les greus destrosses patides a la xarxa de subministrament d'aigua potable i clavegueram, el Govern ha instat EMAYA a enviar reforços a la zona.

Així, l'Ajuntament de Palma, a través de l'empresa municipal EMAYA, ha enviat a la comarca de Llevant:

  • 1 camió grua
  • 2 mecànics
  • 1 capatàs de reparacions
  • 1 capatàs elèctric
  • 1 brigada

Un total de 10 persones

La primera ajuda se centrarà en el funcionament de les bombes d'extracció d'aigua de soterranis. Es tracta d'una intervenció d'urgència, que s'anirà ampliant a mesura que es concretin les necessitats.

Per a acabar, l'Ajuntament de Palma reitera el seu missatge de condol i suport als familiars de les víctimes. Moltes gràcies.

Data darrera modificació: 11 d'octubre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226