Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Mercapalma convoca la segona edició del concurs fotogràfic sota el lema "Focalitza", centrat en el producte local

14 de setembre de 2018

Es repartiran 700 euros en tres premis, que consistiran en material fotogràfic i productes alimentaris procedents de les nostres illes

Martín: "Aquesta iniciativa sorgeix dels mateixos treballadors de Mercapalma i va tenir molt d'èxit l'any passat"

Els premis es lliuraran el proper 20 de novembre en una jornada amb les empreses ubicades a Mercapalma amb l'objectiu de fomentar sinergies i afavorir la innovació

Palma,13 de setembre.- La regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martín, juntament amb el gerent de Mercapalma, Jeroni Barbon, han anunciat avui la convocatòria de la segona edició del concurs fotogràfic de Mercapalma. Aquest concurs, que arriba a la segona edició, té l'objectiu de promocionar el producte agroalimentari balear i donar suport a tots els agents dinamitzadors d'aquest mercat.

Martín ha explicat que Mercapalma està centrat en la promoció i difusió d'aquest espai com a principal polígon agroalimentari de Mallorca. "Estam centrats en les qüestions de sostenibilitat energètica, eliminació del malbaratament alimentari i feina, ampliant els serveis que proporcionam a més de 90 empreses", ha dit Martín, que ha recordat que la iniciativa "sorgeix dels mateixos treballadors de Mercapalma i va tenir molt d'èxit l'any passat", ha afegit.

L'edició d'enguany durà per lema "Focalitza" i hi podran participar totes les persones residents a Mallorca que ho desitgin. La temàtica se centrarà en el producte local fresc o processat procedent de Balears. "El producte local té una qualitat excel·lent, manté la diversitat gastronòmica, paisatgística i ajuda a l'economia dels productors regionals", ha dit Barbon.

Així,el proper 20 de novembre es lliuraran els premis de fotografia en una jornada que tindrà lloc a Mercapalma. "Es farà una jornada amb tota la xarxa d'empreses de Mercapalma per tal d'ajudar a establir sinergies entre elles i afavorir la innovació", ha dit Martín.

Les bases del concurs estipulen que per a participar en el certamen cal inscriure's prèviament a l'adreça concurso@mercapalma.es i enviar a aquest correu les imatges entre el 10 i el 24 d'octubre.

Premis valorats en 700 euros

El concurs fotogràfic estableix els següents premis

  • 1r premi: càmera rèflex valorada en 450 euros
  • 2n premi: càmera instantània valorada en 180 euros
  • 3r premi: dos tercers premis que consisteixen en lot de producte local valorat en 40 euros

Un jurat integrat per dos membres de la direcció de Mercapalma, un representant dels majoristes, i un fotògraf professional, escollirà quines són les fotografies guanyadores. El dia 31 d'octubre es publicarà la llista de persones guanyadores i el lliurament de premis tindrà lloc el dia 20 de novembre, en el marc d'una jornada dedicada al producte agroalimentari local que se celebrarà a Mercapalma.

Data darrera modificació: 14 de setembre de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226