Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

L'SMAP inverteix gairebé 130.000 euros en la millora de l'aparcament d'Antoni Maura

9 d'agost de 2018

Els darrers tres anys s'han reparat parets en mal estat, s'han millorat les bombes d'extracció d'aigua i s'ha instal·lat fibra òptica

Palma, XX de juny de 2018.- La Societat Municipal d'Aparcaments i Projectes (SMAP) ha invertit 129.886,88 euros durant els tres darrers anys per a posar al dia i millorar les instal·lacions de l'aparcament d'Antoni Maura després d'anys sense cap actuació. D'aquesta manera, s'han reparat diferents parets de l'aparcament, s'ha instal·lat fibra òptica per a renovar les connexions, s'han actualitzat les lluminàries i s'han posat a punt les bombes d'aigua, entre d'altres actuacions.

Per al regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, "era important millorar les instal·lacions dels aparcaments municipals, una tasca que engegàrem fa tres anys i que segueix en marxa". Ferrer ha destacat que a Antoni Maura "feia molts d'anys que no es feia cap actuació, d'aquí la important inversió que s'hi ha destinat".

L'objectiu de la reparació de les parets era evitar despreniments que poguessin causar danys als usuaris. L'SMAP hi ha invertit 49.302,30 euros. Pel que fa a les bombes d'aigua, el que s'ha fet és actualitzar-les i millorar-les. A més, també s'han detectat filtracions d'aigua a l'aparcament que provocaven humitats que també s'han reparat segellant les vies d'aigua. Ambdues accions han suposat una inversió de 29.491,53 euros. Pel que fa a la fibra òptica, la seva instal·lació ha permès interconnectar tots els aparcaments de l'SMAP i guanyar en rapidesa en matèria de comunicacions. S'hi han destinat 2.928,6 euros. La resta s'ha destinat a diferents propostes.

Data darrera modificació: 10 d'agost de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226