Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Joventut llança la campanya #RompentMites

6 d'agost de 2018

L'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics desmunta els mites al voltant del jovent per a celebrar dia 12 el Dia Internacional de la Joventut

Els serveis dels Espais Joves, Dinamo i Palmajove s'han emprat durant el 2017 i el primer semestre de 2018 més de 100.000 cops

Segura: "Amb aquesta campanya el que volem és rompre els prejudicis i mites que hi ha al voltant del jovent"

Palma, 6 d'agost de 2018.- L'Àrea d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics ha llançat la campanya per xarxes socials #RompentMites amb motiu del Dia Internacional de la Joventut, que se celebra el 12 d'agost. L'objectiu és rompre els mites que existeixen al voltant del jovent i que asseguren que ni s'impliquen ni s'assessoren ni participen ni s'informen. Les dades de les quals disposa l'Àrea demostren el contrari: durant 2017 i el primer semestre de 2018 els tres serveis de Joventut s'han emprat 105.072 cops.

La directora general d'Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Lucía Segura, ha recordat que l'Àrea té tres serveis de Joventut: Espais Joves, Dinamo i Palmajove. "Amb aquesta campanya el que volem és rompre els prejudicis i mites que hi ha al voltant del jovent", ha explicat. La iniciativa "es dirigeix a tothom, als adults per a recordar-los que els i les joves sí que s'impliquen i al jovent perquè s'empoderi", segons Segura. Des de l'Ajuntament, "volem un jovent actiu i compromès i, per això, ho potenciam".

Quatre eixos

La campanya se centra a desmuntar els mites basant-se en quatre eixos: informació, assessorament, participació i implicació, i abasta 2017 i el primer semestre de 2018.

  • El jovent sí que s'informa: 49.025 persones joves varen ser informades per les professionals dels serveis durant aquest període.
  • La joventut sí que s'assessora: 3.629 persones joves varen ser assessorades.
  • La joventut sí que participa: 48.715 persones joves participaren en les activitats.
  • Les i els joves sí que s'impliquen: 3.703 persones joves es varen implicar en les activitats.

A més, 64.116 persones joves segueixen les xarxes socials dels serveis mentre que els seus webs reberen 818.323 visites.

Descàrrega d'arxius

Data darrera modificació: 6 d'agost de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Palma, Ciutat Amiga de la Infància Serveis atenció violència de gènere Perfil del contractant Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Factura electrònica Targeta Ciutadana Projectes cofinançats per Fons Europeus Queixes i suggeriments tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226