Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Palma i Barcelona comparteixen estratègies en els reptes comuns de present i de futur

1 d'agost de 2018

El batle de Palma, Antoni Noguera, s'ha reunit avui a Barcelona amb la seva alcaldessa, Ada Colau

Colau i Noguera coincideixen a assenyalar l'habitatge, la lluita contra el canvi climàtic i la cultura com a eixos centrals per a la transformació

Barcelona, 1 d'agost de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, s'ha reunit avui a l'Ajuntament de Barcelona amb l'alcaldessa Ada Colau.

Els dos han abordat temes que afecten les dues ciutats i que esdevenen els reptes de present i de futur més importants, com l'accés a l'habitatge, les dinàmiques turístiques, el medi ambient o la cultura.

Noguera ha destacat que "ha estat una trobada per a compartir relats, experiències i també iniciatives, especialment en el tema de l'habitatge, molt connectat amb les dinàmiques turístiques".

El batle de Palma també ha destacat el tema de la cultura, "un pilar imprescindible del nou relat de les ciutats mediterrànies com Barcelona o Palma".

Noguera també ha mostrat el seu interès en com s'ha gestionat el contracte elèctric d'autoproducció de Barcelona.

Colau, per la seva banda, ha defensat que les ciutats han de treballar juntes i ha destacat que "amb Palma compartim el model de ciutat en el qual el tema turístic és una activitat important que volem que sigui d'èxit però sostenible".

La batlessa de Barcelona també ha destacat que "ja compartim amb Palma experiències per a posar ordre i que l'activitat turística sigui profitosa però conciliable amb altres usos". Pel que fa a l'accés a un habitatge assequible, Colau ha defensat la regulació del lloguer a través de la modificació de la Llei d'arrendament urbans i l'impuls que poden fer les ciutats en aquest sentit.

Colau també ha apostat per un major intercanvi cultural entre les dues ciutats i per dur a la pràctica més iniciatives conjuntes. "Palma és una ciutat que ens resulta molt propera i amb qui compartim llengua, cultura i moltes coses més", ha afirmat.

Data darrera modificació: 2 d'agost de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226