Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Es retiren 2,3 tones de residus en una nova neteja d'espais privats d'ús públic a Son Gotleu

13 de juliol de 2018

Aquesta actuació respon als acords de la comissió integrada per les àrees de Benestar i Drets Socials, Sanitat, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, EMAYA i Districte Llevant de realitzar neteges periòdiques d'aquests espais de la zona de les Coromines

Palma, 12 de juliol.- L'Ajuntament de Palma, a través d'una comissió integrada per les àrees de Benestar i Drets Socials, Sanitat, Seguretat Ciutadana, Urbanisme, EMAYA i Districte Llevant, ha impulsat una nova neteja dels espais privats d'ús públic de la zona de les Coromines, de la barriada de Son Gotleu.

L'actuació realitzada aquests dies correspon a la neteja i retirada de voluminosos del segon quadrimestre de 2018, i s'ha realitzat a l'entorn dels carrers del Pico Teide, Pic Almanzor, Pic Puigmal, Pic Auñamendi, Pic Mulhacén i Pic Veleta, entre d'altres.

Les tasques de neteja han suposat 15 hores de feina efectiva de cinc operaris d'EMAYA, amb un camió de transport de residus voluminosos, una agranadora i un equip de neteja amb aigua a pressió. El resultat ha estat la retirada de 2,3 tones de residus voluminosos dels espais públics d'aquesta zona. L'actuació de neteja es realitza de forma coordinada amb la Policia Local. Les diferents àrees seguiran col·laborant de forma activa.

Data darrera modificació: 16 de juliol de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226