Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Bonet de ses Pipes ja té un carrer a Palma

12 de juliol de 2018

Palma, 12 de juliol de 2018.- Des d'avui, Joan Bonet Nadal, conegut com a Bonet de ses Pipes, té un carrer a Palma. El batle de Palma, Antoni Noguera, ha descobert avui la placa que duu el seu nom i que substitueix al carrer Rotaboc. A l'acte han assistit els regidors de Cultura, Patrimoni, Memòria Històrica i Política Lingüística i de Funció Pública i Govern Interior, Llorenç Carrió i Aurora Jhardi, respectivament. També han acudit familiars, amics i veïnats, que han volgut retre homenatge a l'escriptor i creador de pipes.

El batle de Palma ha volgut destacar que Bonet de ses Pipes fou "una persona molt estimada". "Va ser un activista i un bon escriptor i, sobretot, una persona que tothom recorda amb bones paraules",segons Noguera. Sebastià Bonet ha recordat la figura de son pare mitjançant una anècdota familiar. Avui dia 12 de juliol feia un any que Bonet de ses Pipes va morir.

Data darrera modificació: 12 de juliol de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis Defensora ciutadania

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226