Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

El CEIP de la Casa Blanca recupera l'antiga Escola de Nins per a ús docent

18 de juny de 2018

Palma, 18 de juny de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, acompanyat per la tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, el conseller d'Educació i Universitat, Martí March, i el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, han visitat avui l'antic edifici de l'"Escuela Nacional de Casa Blanca", coneguda com l'Escola de Nins d'aquest poble del municipi de Palma.

L'edifici, ubicat a pocs metres del CEIP actual, s'havia cedit a l'Associació d'Agricultors i Ramaders de Sa Part Forana de Palma, però es trobava actualment en desús. La Junta de Govern de l'Ajuntament va aprovar el passat 18 d'abril deixar sense efecte la cessió d'ús de l'espai a l'Associació, de manera que aquest pogués tornar a dedicar-se a usos educatius i poder donar resposta a les necessitats del CEIP Sa Casa Blanca.

Es tracta d'un espai de l'any 1926 que necessitarà algunes reformes per a tornar-lo a dedicar a ús docent i millorar i ampliar l'oferta del centre actual. La directora del CEIP, Isabel Amorós, ha explicat que "tot el que siguin serveis, menjador, extraescolars, escola matinera, és molt demandat per part dels pares i, per manca de lloc, a l'escola actual, això ara no és possible. Serà una opció per a aquells que vulguin una escola petita com la nostra".

El conseller ha afirmat que "s'ha fet la primera passa d'un projecte que va sorgir d'una visita al centre el mes de novembre de 2017 i, pel que ja es pot veure, l'escola hi guanyarà molt".

Per la seva banda, el batle de Palma ha manifestat que "avui estam d'enhorabona perquè aquesta escola podrà solucionar els problemes d'espai que té ara i oferir més recorregut a la seva oferta".

El CEIP Sa Casa Blanca és una escola unitària de 5 unitats que compta amb 72 alumnes (16 d'educació infantil i 56 de primària). Actualment el centre no disposa de servei de menjador i any rere any incrementa la matrícula, de manera que la recuperació de l'edifici de l'Escola de Nins suposarà una millora notable d'espai i de serveis.

Data darrera modificació: 20 de juny de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226