Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici

El batle visita l'empresa Cut & Go, guanyadora del concurs de millors projectes empresarials de PalmaActiva

15 de juny de 2018

Palma, 15 de juny de 2018.- El batle de Palma, Antoni Noguera, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, han visitat avui l'empresa Cut & Go, que dilluns va guanyar el premi PalmaActiva de millors projectes empresarials.

Cut & Go es defineix com una "project factory" de disseny i producció al servei de creatius, dissenyadors i artistes. L'empresa, ubicada a Can Valero, compta amb un equip tècnic multidisciplinari que treballa fabricant elements innovadors amb tecnologia de control numèric CNC. Arquitectura, decoració, interiorisme, art, moda, màrqueting, publicitat, esdeveniments, escenografia, cinema i TV... són els sectors on l'empresa desenvolupa la seva activitat.

Durant la visita Antoni Noguera ha afirmat que les persones emprenedores aporten innovació a la societat, "les seves idees són necessàries perquè la nostra ciutat creixi i es desenvolupi de forma diversificada". El batle també ha afegit: "Des de l'Ajuntament i des de PalmaActiva us continuarem donant tot el nostre suport, us demanam que continueu amb aquests projectes i que genereu llocs de feina dignes i teixit empresarial".

Per la seva part, Joana Maria Adrover, regidora de Treball, ha destacat que enguany els premis PalmaActiva han premiat "un projecte de manufacturació, robòtica i impressió 3D que és pioner en la implantació de la indústria 4.0 a Balears a través de la digitalització de processos".

Dilluns, durant la cerimònia de lliurament de premis, els responsables de l'empresa varen anunciar que destinaran els 5.000 euros del guardó a l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Palma (AFAPAM) i a reconstruir cases de les víctimes de l'huracà Irma a la República Dominicana.

Setzena edició

El concurs als millors projectes empresarials de PalmaActiva, dotat amb 13.000 euros, és un certamen que té com a objectiu detectar noves iniciatives empresarials i estimular-ne la posada en marxa, millorar la capacitació dels futurs emprenedors i fomentar la cultura emprenedora a Palma. Algunes de les empreses que han guanyat en edicions passades aquests premis són Hotelinking, Pescaturismo, Raimundo Burger, SushiGo, PepLemon, Tecnoaprendo...

Resum dels projectes guanyadors
PREMIS PALMAACTIVA ALS MILLORS PROJECTES EMPRESARIALS

1r premi
5.000 € + 2 viatges i entrades al South Summit Espanya 2018 + 12 mesos d'estada al coworking de PalmaActiva

Guanyador: Cut & Go
Manuel Granero i Félix García
Cut & Go és una "project factory" de disseny i producció, al servei de creatius, dissenyadors i artistes. Compta amb un equip tècnic multidisciplinari que treballa fabricant elements innovadors amb tecnologia de control numèric CNC.

Finalista: Kydemy
Francisco José Grau
Kydemy és una start-up tecnològica. La seva idea de negoci és un avançat sistema de gestió per a tot tipus d'acadèmies, centres d'esport, centres de salut i clíniques. Amb Kydemy es poden administrar classes, cites, esdeveniments, pagaments, assistència, aules i espais, professionals... i molt més.

PREMI AL MILLOR PROJECTE D'ECONOMIA SOCIAL
2.500 € + 2 viatges i entrades al South Summit Espanya 2018 + curs en línia a la Universitat de Mondragón

Guanyador: recycl3R
Iván González, Thomas Dahl i Sergio Puyol
Recycl3R és una aplicació mòbil que ajuda a les marques a facilitar informació de reciclatge als seus consumidors i a fidelitzar a través de recompenses per reciclar.

Finalista: Mujer Meraki
Maria Tibaide Rondón, Patricia Peláez i María Alexandra Pérez
Mujer Meraki és un coworking de criança, un projecte que combina un enfocament pragmàtic i pràctic juntament amb una filosofia més humanitzada i dirigida pels valors. Mujer Meraki fomenta l'emprenedoria en femení, creant espais físics i virtuals on cooperen i col·laboren diferents projectes sense renunciar a la conciliació laboral, familiar i personal.

PREMI AL MILLOR PROJECTE DE DONA EMPRENEDORA
2.000 € + 2 viatges i entrades al South Summit Espanya 2018

Guanyador: Sublime Oils Phytocosmetics
Antònia Álvaro
Sublime Oils és el resultat d'anys de recerca d'ingredients fitocosmètics innovadors al continent africà i de la passió per l'ús d'olis vegetals en formulacions cosmètiques. L'empresa compta amb laboratori a Palma, on un equip de bioquímics, perfumistes naturals i especialistes en aromateràpia fabriquen els seus productes, conjugant la cosmètica més eficaç, innovadora i unisex amb productes 100% naturals de molta qualitat amb un enfocament sostenible en tots els seus vessants.

Finalista: Artisteo Taller
María Martínez
Artisteo Taller és una escola de dibuix i pintura ubicada al nucli antic de Palma, un lloc on expressar-se en grups reduïts amb el maneig de les formes plàstiques i del color.

PREMIS PALMAACTIVA ALS MILLORS PROJECTES EMPRESARIALS D'ESTUDIANTS

1r premi
2.000 € per als alumnes / 1.000 € per al centre
Guanyador: Healthy Fast Food / IES Son Rullan
Promotors: Miquel Gayà, Joan Francesc Tous, Miguel Truyols, Jorge Veny i Andreu Duran.
La seva idea és un negoci del sector d'alimentació i restauració, que permet la màxima personalització del producte així com un temps d'espera mínim, podent triar i consultar els valors nutricionals de cada un dels ingredients elegits.

2n premi
1.000 €
Guanyador: 5Games/Col·legi Sant Josep Obrer
Promotors: Francesc Caro, Adrià Jalón, David Llobell i Miguel Muntaner.
5Games és una empresa dedicada al desenvolupament de videojocs.

3r premi
500 €
Guanyador: Du-not/Escuela EDIB
Promotors: Ángel Lozano, Ángeles Garrido, Sandra Rueda i Macarena Hernández.
La idea de negoci és la venda de productes de pastisseria d'elaboració vegana.

Data darrera modificació: 18 de juny de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226