Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Instagram Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

Palma, ciutat regugi #VolemAcollir

14 de juny de 2018

El batle de Palma, Antoni Noguera, acompanyat de diferents regidores i regidors de l'Ajuntament han desplegat avui en el balcó de Cort una pancarta amb el lema PALMA, CIUTAT REFUGI #VOLEMACOLLIR amb la que es vol destacar la voluntat del consistori i de tota la ciutadania d'acollir les persones refugiades del vaixell Aquarius.

L'Ajuntament, des del primer moment, s'ha posat a disposició del Govern de les Illes Balears i el Govern central per a acollir a aquestes persones refugiades i també ha oferit la col·laboració en el que sigui necessari durant el procés d'arribada, instal·lació i acolliment de les persones refugiades que duu a bord el vaixell.

Ja el setembre de 2015 la junta de govern de l'Ajuntament acordà oferir Palma com a ciutat d'acollida davant la crisi que ja aleshores es vivia arreu d'Europa per l'arribada de refugiats que fugien de la guerra o de la misèria i demanaven auxili humanitari.

Un compromís municipal amb les persones que cerquen refugi que es renovà el febrer de 2017 amb l'aprovació en el ple de la corporació d'una declaració institucional per exigir al govern estatal i a la Unió Europea l'agilitació del trasllat d'aquestes persones a la nostra ciutat.

Data darrera modificació: 15 de juny de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226