Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

El violinista americà Barry Sargent i la pianista Rumiko Harada actuen dissabte al Teatre Xesc Forteza

14 de juny de 2018

El concert s'emmarca en el cicle de concerts de música clàssica als teatres municipals, que es duen a terme un dissabte de cada mes

Amb l'objectiu d'acostar la música clàssica als públics més joves i en formació l'Àrea de Cultura ofereix descomptes d'un 50 i un 20% als alumnes del Conservatori Municipal i Superior

Palma, 14 de juny de 2018.- El violista nord-americà establit a Mallorca Barry Sargent, i la pianista japonesa, també resident a la l'illa, Rumiko Harada tancaran aquest pròxim dissabte al Teatre Municipal Xesc Forteza el cicle de concerts de música clàssica i contemporània que s'ha duit a terme als teatres municipals un dissabte de cada mes.

Sargent i Harada presentaran un programa amb obres d'Stravinsky, Debussy, Piazzolla i Prokófiev.

El concert començarà a les 18.30 hores i el preu de l'entrada és de 10 €, si s'adquireix de manera anticipada, i de 12 € a la taquilla el dia del concert. Les entrades es poden adquirir al web www.palmacultura.cat i la taquilla obrirà una hora abans de començar l'espectacle.

Amb l'objectiu d'acostar la música clàssica als públics més joves i en formació l'Àrea de Cultura ofereix descomptes als alumnes del Conservatori. Així, els alumnes del Conservatori Municipal podran gaudir d'un descompte del 50% en el preu de l'entrada mentre que els alumnes del Conservatori Superior podran gaudir d'un 20% de descompte.

Barry Sargent va néixer a Cincinnati (EUA), on va iniciar els estudis amb Sigmund Effron. Amb només 15 anys va debutar com a solista de l'Orquestra Simfònica de Cincinnati. A París va ampliar els seus coneixements violinístics amb Gerard Poulet. A Europa va aprofundir en l'època barroca i en els seus instruments. De llavors ençà ha estat concertino de formacions barroques com ara Les Arts Florissants, Les Talents Liriques, Bach Vereinigen d'Amsterdam, Promo Musica a Itàlia, entre d'altres. Ha col·laborat amb grans noms com Frans Brüggen, Ton Koopman, Jordi Savall i Nikolaus Harnoncourt.

A Espanya, ha estat primer violí d'Al Ayre Español, concertino convidat del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, de l'Orquestra Ciudad de Granada, de l'Orquestra Simfònica de Bilbao, director i fundador de l'Orquestra Barroca de Sevilla, ha dirigit l'Orquestra de Las Palmas (Canàries), l'Orquestra Ciudad de Granada. A Mallorca, ha format l'Ensemble Tramuntana amb el clar objectiu de donar visibilitat al talent de joves músics locals.

Rumiko Harada, ha col·laborat amb músics de la talla de Trevor Pinnock, Ruggiero Ricci, Roel Dieltiens, Nico van der Meel, Eva Mei, Eric Hoeprich, Richte van der Meer, Charles Zebley, entre altres. Ha anat alternant entre intèrpret de música de cambra i orquestres simfòniques. Actualment és professora del Conservatori Superior de les Illes Balears.

Data darrera modificació: 15 de juny de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Projectes cofinançats per Fons Europeus Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226