Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

Palma es promociona al mercat francès com a destinació MICE

12 de juny de 2018

Joana Maria Adrover: "Aquest tipus d'accions promocionals són fonamentals dins l'estratègia de promoció que desenvolupa la Fundació Turisme Palma 365"

Adrover ha destacat que "la posada en marxa del Palau de Congressos ha estat clau per a reforçar l'oferta del segment MICE"

Palma, 11 de juny de 2018.- La Fundació Turisme Palma 365 ha participat durant aquest cap de setmana en les jornades tècniques de promoció per al mercat francès que s'han duit a terme a Màlaga. Aquesta iniciativa, organitzada per l'Spain Convention Bureau, ha comptat amb la col·laboració de l'Oficina Espanyola de Turisme a París.

L'acció promocional es troba emmarcada dins el pla d'actuació de la Fundació i pretén millorar el posicionament de Palma com a destinació de reunions, congressos i esdeveniments a nivell internacional.

Durant tres dies, un tècnic de la Fundació ha participat en diferents jornades i en un workshop, on han assistit 15 professionals de les agències més destacades del segment MICE del mercat francès, els quals s'han interessat per la nostra destinació com a seu de congressos i reunions.

Segons dades d'AENA, cal destacar que, durant els mesos de temporada baixa de l'any passat, varen arribar a Palma 368.046 turistes francesos.

A les jornades han participat també ciutats espanyoles com Sevilla, Toledo, València, Vitòria, Saragossa, Madrid, Lleida, Lanzarote, Eivissa, Granada i Barcelona.

Per la seva banda, la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, ha explicat que "aquest tipus d'accions promocionals són fonamentals dins l'estratègia de promoció que du a terme la Fundació Turisme, i ha afegit que la posada en marxa del Palau de Congressos ha estat clau per a reforçar l'oferta del segment MICE, que centra la seva activitat fora dels mesos d'estiu".

A més, Adrover ha destacat que la Fundació continua treballant per a "ampliar el concepte del que fins ara ha estat la promoció turística; es vol que Palma, a més de ser una destinació de sol i platja a l'estiu, sigui considerada a l'hivern una destinació de city break; hem de convertir-nos en una destinació urbana de primer nivell".

Data darrera modificació: 14 de juny de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Perfil del contractant Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una ... Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Defensora ciutadania Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226