Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici -> L'Ajuntament -> El Batle -> Actualitat

L'Ajuntament pintarà 15 centres escolars més, entre pintura exterior i interior, i millorarà 6 patis aquest estiu

22 de maig de 2018

Aquest estiu es faran diverses actuacions de millora a 21 centres de la ciutat amb un cost global de 820 mil euros

Des de l'estiu de 2015 s'han pintat 43 escoles per dins o per fora (de les 45 que hi ha a Palma), 23 de les quals tant per dins com per fora

Palma, 22 de maig de 2018.- Aquest estiu continuaran les obres de pintat d'escoles i millores en els patis i altres obres menors dels centres educatius de Palma. La inversió total en pintura i petites reparacions serà del voltant de 650.000 € i es duran a terme a 15 centres educatius de Palma. Amb aquestes actuacions ja s'hauran pintat o per dins o per fora 43 dels 45 centres de la ciutat, 23 dels quals tant a l'interior com a l'exterior.

Així, es mantenen les previsions per a complir el compromís, adquirit a principis de mandat, de pintar els 45 centres d'educació infantil i de primària públics de Palma i de fer una posada a zero de tots els centres durant aquesta legislatura. A partir d'aquí el compromís és pintar l'interior de tots els centres cada 5 anys i cada 10 a l'exterior.

El batle, Antoni Noguera, la tinenta de batle d'Educació i Esports, Susanna Moll, i la coordinadora general d'Infraestructures i Accessibilitat, Virginia Abraham, han explicat les actuacions d'aquest estiu i han fet balanç de les intervencions fetes en el que duen de mandat.

El batle de Palma ha afirmat que "l'educació pública és garant de la igualtat de coneixements i d'oportunitats i per a aquest equip de govern l'educació és cabdal i prioritària".

Noguera, ha destacat que "hi havia centres que feia més de 10 anys que no es pintaven i només en el primer any del nou equip de govern ja es varen pintar més centres que en tota la legislatura anterior".

A les obres de pintura, s'han d'afegir actuacions en matèria de seguretat per a millorar el manteniment de cobertes a 5 centres per valor de 36.000 euros i, a més, s'invertiran uns 134.000 euros, procedents dels fons de la Llei de capitalitat, per a millorar 6 patis d'escoles.

En total la inversió a les escoles de Palma prevista per a aquest estiu serà de 820 mil euros.

Moll ha afirmat que "l'educació pública de qualitat és una prioritat absoluta de l'equip de govern" i ha destacat la feina dels auxiliars tècnics de manteniment "una figura que s'ha implantat aquesta legislatura i que ha estat acollida de manera molt positiva i que ens ajuda en l'objectiu de la dignificació dels centres escolars".

Virginia Abraham també ha destacat la bona coordinació de l'Ajuntament amb l'IBISEC, "el que ha permès més inversions per als centres educatius de la ciutat".

Abraham ha explicat que "aquesta legislatura en total hauran estat més d'un centenar d'actuacions diferents, amb una inversió total de 3.509.000 euros".

El batle també ha destacat "les visites setmanals que feim als centres educatius de la ciutat amb la regidora d'Educació, Susanna Moll, i el regidor d'Infraestructures, Rodrigo Romero, per a conèixer les seves necessitats de primera mà i sobretot un Ajuntament que està al costat de l'escola pública".

Data darrera modificació: 23 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226