Català | Español | English | Deutsch Buscar
Canal Palma YouTube Canal Ajuntament de Palma twitter Canal Ajuntament de Palma Facebook

Inici

La Policia Local i la Nacional inicien una campanya de vigilància dins els busos de l'EMT

18 de maig de 2018

L'empresa municipal posarà en marxa una campanya informativa a l'interior dels vehicles per a evitar els carteristes

Les línies on actuaran de paisà els cossos policials són les més turístiques com, per exemple, la 3, la 15 o la 25

Palma, 15 de maig de 2018.- Agents de la Policia Local i de la Policia Nacional de paisà realitzaran una sèrie de campanyes de vigilància a l'interior dels autobusos de l'EMT. L'operatiu, habitual de cada any, es farà en aquelles línies que uneixen les principals zones turístiques amb el centre de Palma davant l'arribada de la temporada turística.

D'aquesta manera, línies com la 3 (Pont d'Inca - Illetes), la 15 (Platja de Palma - plaça de la Reina) o la 25 (Platja de Palma Exprés) tindran una especial atenció per part dels diferents cossos policials. L'objectiu és detectar els grups de carteristes que en temporada alta aprofiten l'acumulació de turistes a les parades i a l'interior dels busos de l'EMT que, aprofitant un descuit, sostreuen carteres, telèfons mòbils o qualsevol altre objecte de valor als usuaris del transport públic.

Aquesta campanya de vigilància especial es realitza cada any en coordinació amb les diferents policies i l'EMT i permet crear i activar diferents protocols d'actuació per a casos en què es detecti la presència de carteristes als autobusos.

L'EMT, a més, iniciarà una campanya de comunicació a l'interior dels autobusos amb el títol d'"Obre els ulls". S'ha dissenyat en diferents idiomes i adverteix els viatgers de la importància de vigilar les seves pertinences en tot moment.

Data darrera modificació: 21 de maig de 2018

T'ha resultat útil el contingut d'aquesta pàgina?
Seu Electrònica
Certificat de residència per a viatges Portal de Transparència Sol·licitud Cita prèvia El Batle Serveis atenció violència de gènere Accessibilitat Oficines d'Atenció a la Ciutadania - 010 Projectes cofinançats per Fons Europeus Perfil del contractant tufaspalma.catAquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Factura electrònica Targeta Ciutadana Queixes i suggeriments No disposam de la informació que cercau? Podeu exercir el vostre dret d'accés, fent una petició a l'Ajuntament perquè us la faci arribar. Aquest enllaç s'obrirà en una finestra nova Oferta pública de feina Tauler d'edictes i anuncis

© Ajuntament de Palma. Plaça de Cort, 1 . 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226